Arnavut Ciğeri nasıl yapılır Arnavut Ciğeri Malzemeler SOĞAN MAYDANOZ TUZ, KARABİBER 3 YEMEK YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI 2 YEMEK KAŞIĞI UN 1 KUZU CİĞERİ Yapılışı KARACİĞERİN ZARINI SOYUN, DAMARLARINI ÇIKARIN, EZMEDEN KUŞBAŞI BIÇIMINDE DOĞRAYINYIKAMAYIN, OYSA KANININ AKMASI İÇİN BİR MÜDDET SÜZGÜDE BIRAKINKURU IŞIK HALKASI GELİNCE UNU SERPİŞTİRİN, ELİNİZLE KARIŞTIRARAK CİĞERİN UNA BULANMASINI SAĞLAYIN TEREYAĞINI TAVADA ISITI, CİĞERLERİ ATIP, TAVAYI SİLKELEYEREK PİŞİRİNOCAKTAN ALMADAN 2 DK ÖNCE TUZ VE KARABİBERİ SERPİŞTİRİNKIYILMIŞ SOĞAN VE MAYDANOZ KARIŞIMI İLE SERVİS YAPIN