Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arnavut ciğeri

Arnavut ciğeri

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Arnavut ciğeri tarifi için malzemeler
500 gr kuzu ciğeri 1 çorba kaşığı un 2 çay bardağı zeytinyağı Tuz Patates püresi için: 1 kg patates 15 gr tereyağı 1 su bardağı süt 2 çorba kaşığı rendelenmiş taze kaşarpeyniriGarnitür için: 2 kırmızı soğan 1 demet maydanoz 1 çorba kaşığı sumak 1 çay kaşığı kırmızı tozbiber Tuz
Arnavut ciğeri hazırlanışı
Patates püresi için, patateslerin kabuklarını soyup dilimleyin Tencereye alıp 1 litre su ekleyip haşlayın Suyunu süzün Tereyağı, süt ve kaşarpeyniri ekleyip püre halinde ezin

Garnitür için, soğanların kabuklarını soyup piyaz şeklinde doğrayın Maydanozu yıkayıp kıyın Soğan, maydanoz, sumak, toz kırmızıbiber ve tuzu bir kapta harmanlayın

Bir tencerede zeytinyağını ısıtın Ciğerleri unlayıp eledikten sonra yağda 12 dakika kızartın ve yağını süzün Servis tabağına önce patates püresini sonra da ciğeri yayın Soğanlı garnitür ile sıcak olarak servis yapın

Afiyet olsun

 
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt