Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arnavut Usulü Mişoriz Pilavı

Arnavut Usulü Mişoriz Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Arnavut Usulü Mişoriz Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*2 yemek tereyağı
*1 kilo tavuk but
*2 adet kuru soğan
*1 Kase pirinç
*2 Kase et suyu
*1 çay kaşığı tuz, karabiber

Arnavut Usulü Mişoriz Pilavı Tarifi Yapılışı İlk önce tavukları haşlayın Bir başka tencereye tereyağını dökerek soğanlar kavrulur(Normalde 2 yemek kaşığı salça ile kavrulur ben salçayı pek sevmiyorum) Üzerine pirinç, karabiber ve tuz eklenerek 5 dk karıştırılır Tencereyi ateşten alarak pilavlık karışım bir tepsiye yayılır Haşlanılan tavuklar pilavlık karışımın üzerine koyulur ve et suyunu eklenerek fırınlanır Pilav suyunu çekince mişorizimiz hazırdır Afiyet Olsun
 
858,496Konular
982,348Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt