iltasyazilim
FD Üye
Arnavut Usulü Mişoriz Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
*2 yemek tereyağı
*1 kilo tavuk but
*2 adet kuru soğan
*1 Kase pirinç
*2 Kase et suyu
*1 çay kaşığı tuz, karabiber
Arnavut Usulü Mişoriz Pilavı Tarifi Yapılışı İlk önce tavukları haşlayın Bir başka tencereye tereyağını dökerek soğanlar kavrulur(Normalde 2 yemek kaşığı salça ile kavrulur ben salçayı pek sevmiyorum) Üzerine pirinç, karabiber ve tuz eklenerek 5 dk karıştırılır Tencereyi ateşten alarak pilavlık karışım bir tepsiye yayılır Haşlanılan tavuklar pilavlık karışımın üzerine koyulur ve et suyunu eklenerek fırınlanır Pilav suyunu çekince mişorizimiz hazırdır Afiyet Olsun
*2 yemek tereyağı
*1 kilo tavuk but
*2 adet kuru soğan
*1 Kase pirinç
*2 Kase et suyu
*1 çay kaşığı tuz, karabiber
Arnavut Usulü Mişoriz Pilavı Tarifi Yapılışı İlk önce tavukları haşlayın Bir başka tencereye tereyağını dökerek soğanlar kavrulur(Normalde 2 yemek kaşığı salça ile kavrulur ben salçayı pek sevmiyorum) Üzerine pirinç, karabiber ve tuz eklenerek 5 dk karıştırılır Tencereyi ateşten alarak pilavlık karışım bir tepsiye yayılır Haşlanılan tavuklar pilavlık karışımın üzerine koyulur ve et suyunu eklenerek fırınlanır Pilav suyunu çekince mişorizimiz hazırdır Afiyet Olsun