Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arnavutköy’de motosikletinin arkasına köpek bağlayan şahıs

Arnavutköy’de motosikletinin arkasına köpek bağlayan şahıs
0
206

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Arnavutköy’de motosikletinin ardına köpek bağlayan şahıs kamerada

Similar threads

Hayvana yapılan eziyette gelinen son nokta... Görüntülerin adresi İstanbul Arnavutköy. Akşam saatlerinde bölgenin işlek caddelerinden biri olan Kazım Karabekir Caddesi'nde seyir halinde olan bir şahsın motosikletinin gerisine köpek bağladığı görüldü. Uyarıları dikkate almayınca yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kocaeli’de daha evvel sokak hayvanlarını beslediği için kimliği meçhul kişi ya da şahıslarca kamyonetinin kaportası kazınarak 'Yemek dökme son uyarı' yazılan öğretim vazifelisi Kadir Tekin, tekrar tehdit edildi. Tekin'in aracının kaportasına, 'NBR' yazısı yazılırken, silecek lastikleri kesilip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Kocaeli Üniversitesi Yabancı Lisanlar Yüksekokulu'nda öğretim vazifelisi olan Kadir Tekin’in sokak hayvanlarını besleyerek onları hayvan barınakları ve kliniklerinde tedavi ettirmesinden rahatsız olan kişi ya da şahıslar, geçen hafta İzmit ilçesi Alikahya Fatih Mahallesi’ndeki meskeninin önünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
27 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep kent merkezindeki 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı'nda argümana nazaran, sabah erken saatlerde parktaki bankta bir kişi başından silahla vurulmuş halde meyyit bulunmuş ve olay yerine gelen grupların incelemesi sonucu meyyit bulunan kişinin Gaziantep'te süreksiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
İstanbul Boğazı'nda boğulan bir kişiyi kurtarmak için seferber olundu... Üsküdar Kıyısı'nda denize giren bir vatandaş, ansızın akıntıya kapıldı. Boğulma tehlikesi geçiren şahıs, kıyıdakiler tarafından fark edildi. Balıkçılar yardım etti Bunun üzerine polis ve sıhhat gruplarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt