Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arnavutköy'de park halindeki araçlara çarptı, aracını durdurmak isteyenlerin üzerine sürdü

Arnavutköy'de park halindeki araçlara çarptı, aracını durdurmak isteyenlerin üzerine sürdü
0
132

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Arnavutköy Nevin Sokak'ta bir araba şoförü park halindeki araçlara çarpıp, hasar verdi. Aracından inmeden yoluna devam etmeye çalışan sürücüyü, mahalle sakinleri durdurmak istedi. Aracını kendisini durdurmaya çalışanların üzerine süren şoför, yoluna devam etti. Şoförün park halindeki araçlara çarpıp, insanların üzerine aracını sürerek kaçtığı anlar, etraftaki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Araçlarında hasar oluşan beşerler, araç şoförüne reaksiyon gösterdi.

'YA SARHOŞTU YA DA EHLİYETSİZ'

Aracı hasar gören Barış Koroğlu, "Sarhoş muydu, ehliyetsiz miydi bilmiyorum. Evvel benim aracıma, hiç durmadan öteki bir araca daha çarptıktan sonra yoluna devam ediyor. Beşerler durdurmaya çalışmış, onların da üzerine sürmüş ve kaçmış. Aracımda 6 bin TL'lik hasar var. Öteki araçta da hasar var. Bu sokakta bir çocuk da olabilirdi. İnsanların üzerine aracını sürüyor. Allah'tan büyük bir olay olmamış, beşerler kaçmış. Plakasına ulaştık, bu şoförün bulunmasını istiyorum" dedi.