iltasyazilim
FD Üye
Aromalı Tereyağı Tarifi İçin Malzemeler
*250 gr tereyağı
*3 sap taze kekik
*3 sap taze biberiye
*2 diş sarımsak
*Koroplast Pişirme Kağıdı
Aromalı Tereyağı Tarifi Yapılışı Yemekleri daha lezzetli yapmanın bir yolu Baharatlı ve sarımsaklı tereyağı eklesek pek enfes olur dedik
Kekik ve biberiye yaprakları ayıklanır
Bir kasede tereyağı, taze kekik, biberiye, ezilmiş sarımsaklar iyice karıştırılır
Karışım pişirme kağıdının ortasına konur ve rulo şeklinde sarılır Uçları bir iple bağlanır
Pişirme kağıdının fazlalığı bir makas yardımıyla kesilir
Hazırlanan aromalı tereyağı buzlukta 1 saat dondurulduktan sonra pişirme kağıdından çıkarılıp buzdolabı poşetine konur
Buzdolabında saklanan aromalı tereyağı yemeklere tat vermesi için hazırdır
*250 gr tereyağı
*3 sap taze kekik
*3 sap taze biberiye
*2 diş sarımsak
*Koroplast Pişirme Kağıdı
Aromalı Tereyağı Tarifi Yapılışı Yemekleri daha lezzetli yapmanın bir yolu Baharatlı ve sarımsaklı tereyağı eklesek pek enfes olur dedik
Kekik ve biberiye yaprakları ayıklanır
Bir kasede tereyağı, taze kekik, biberiye, ezilmiş sarımsaklar iyice karıştırılır
Karışım pişirme kağıdının ortasına konur ve rulo şeklinde sarılır Uçları bir iple bağlanır
Pişirme kağıdının fazlalığı bir makas yardımıyla kesilir
Hazırlanan aromalı tereyağı buzlukta 1 saat dondurulduktan sonra pişirme kağıdından çıkarılıp buzdolabı poşetine konur
Buzdolabında saklanan aromalı tereyağı yemeklere tat vermesi için hazırdır