iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
2 çorba kasığı margarin
2 su bardağı arpa şehriye
2 çorba kasığı kuşbaşı et
2 adet biber
10 adet arpacık soğan
2 adet domates
2 su bardağı su
1 adet defne yaprağı
Kimyon, karabiber Tuz
HAZIRLANIŞI
Margarini tencereye alıp eritin 2 su bardağı arpa şehriyeyi ekleyip, karıştırarak kavurun 2 çorba kasığı eti ekleyin Birkaç dakika daha kavurup, ince doğranmış biber ve arpacık soğanını ilave edin
Domatesleri küp biçiminde doğrayıp, tuzla birlikte tencereye ekleyin Tüm malzemeleri karıştırıp, 2 su barda suyu ilave edin Defne yaprağını da tencereye koyup, 20 dakika pişirin
Tencereyi ateşten alıp defne yaprağını tencereden çıkarın Kimyon ve karabiberi serpin Sıcak servis yapın
2 çorba kasığı margarin
2 su bardağı arpa şehriye
2 çorba kasığı kuşbaşı et
2 adet biber
10 adet arpacık soğan
2 adet domates
2 su bardağı su
1 adet defne yaprağı
Kimyon, karabiber Tuz
HAZIRLANIŞI
Margarini tencereye alıp eritin 2 su bardağı arpa şehriyeyi ekleyip, karıştırarak kavurun 2 çorba kasığı eti ekleyin Birkaç dakika daha kavurup, ince doğranmış biber ve arpacık soğanını ilave edin
Domatesleri küp biçiminde doğrayıp, tuzla birlikte tencereye ekleyin Tüm malzemeleri karıştırıp, 2 su barda suyu ilave edin Defne yaprağını da tencereye koyup, 20 dakika pişirin
Tencereyi ateşten alıp defne yaprağını tencereden çıkarın Kimyon ve karabiberi serpin Sıcak servis yapın