iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
500 gr bonfile tavuk
1 paket arpa şehriye
1 kutu konserve mısır
2 kırmızı biber
2 yeşil biber
1 tutam maydanoz
1 tutam dereotu
Nar ekşisi
Tuz
Zeytinyağı
Hazırlanışı
Tavuk etini haşlamaya alırız Diğer yandan şehriyeyi 3 kaşık yağ ile kahverengi alana kadar kavurup suyunu ekleyip pilav gibi pişiririz Biberleri maydanoz ve dere otunu doğrayıp mısırı yıkayıp iyice süzüyoruz Haşlanan tavuğu didikleyip tüm malzemeyi karıştırıyoruz Tavsiye ediyorum Hem şık hem doyurucu
Afiyet olsun
500 gr bonfile tavuk
1 paket arpa şehriye
1 kutu konserve mısır
2 kırmızı biber
2 yeşil biber
1 tutam maydanoz
1 tutam dereotu
Nar ekşisi
Tuz
Zeytinyağı
Hazırlanışı
Tavuk etini haşlamaya alırız Diğer yandan şehriyeyi 3 kaşık yağ ile kahverengi alana kadar kavurup suyunu ekleyip pilav gibi pişiririz Biberleri maydanoz ve dere otunu doğrayıp mısırı yıkayıp iyice süzüyoruz Haşlanan tavuğu didikleyip tüm malzemeyi karıştırıyoruz Tavsiye ediyorum Hem şık hem doyurucu
Afiyet olsun