Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arpacı Kumrusu Gibi Duşunmek Deyiminin Anlamı

Arpacı Kumrusu Gibi Duşunmek Deyiminin Anlamı
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Arpacı Kumrusu Gibi Duşunmek ne demek
Arpacı Kumrusu Gibi Duşunmek anlamı
Arpacı Kumrusu Gibi Duşunmek deyim acıklaması

Arpacı Kumrusu Gibi Duşunmek deyiminin acıklaması, anlamı:

Bu deyim Derin derin ne yapacağını bilemeden, caresizlik icinde duşunup durmak anlamına gelmektedir

Similar threads

Arpacı kumrusu gibi duşunmek anlamıiArpacı kumrusu gibi duşunmek nedir,Arpacı kumrusu gibi duşunmek deyimi Arpacı kumrusu gibi duşunmek: Derin derin ne yapacağını bilemeden, caresizlik icinde duşunup durmak Oyle arpacı kumrusu gibi ne duşunup duruyorsun?
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Acaba Arpacı Kumrusu Gibi Dikkate Almak Deyiminin Anlamı nedir Arkadaşlarım Arpacı Kumrusu Gibi Göz Önünde Bulundurmak Deyiminin Anlamını arıyorum muavin olabilecek kimse var mı ? Ne çağırmak isteniyor burada ? Teşekkür Ederim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Alıp vermek ne demek Alıp vermek deyiminin acıklaması Alıp vermek anlamı 1) kalp carpıntısı gecirmek; 2) herhangi bir konu uzerinde yoğun olarak duşunmek
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Aklına Takılmak (Aklı Takılmak) Deyimi Aklına Takılmak (Aklı Takılmak) ne demek Aklına Takılmak (Aklı Takılmak) Anlamı Aklına Takılmak (Aklı Takılmak) Deyiminin Anlamı Bir şeyi devamlı olarak duşunmek, bir fikre surekli olarak zihninde yer vermek ve zihni onunla meşgul etmek ornek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Bana Dokunmayan Yılan Bin Yıl Yaşasın Deyiminin Anlamı Nedir Bana Dokunmayan Yılan Bin Yıl Yaşasın Deyiminin Acıklaması Bana Dokunmayan Yılan Bin Yıl Yaşasın Bazı bencil, cıkarcı kimseler vardır ki, onlar, sırf kendilerine zarar vermiyor diye kotuluk yapan kimselere engel olmazlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt