Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebab Tarifi Resimli

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebab Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı Tarifi
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebab nasıl yapılır
Bahçıvan Kebab Tarifi
Bahçıvan Kebab nasıl yapılır



Malzemeler
1 kg kuşbaşı kuzu eti 30 adet arpacık soğanı 3 çorba kaşığı tereyağı 2 adet orta irtifa domates 2 adet havuç 250 gr sultani bezelye Tuz, karabiber Kırmızı pul biber 12 demet dereotu

Yapılışı
Eti yıkayıp bir tencereye koyun Tereyağı ile birlikte hafifçe kavurun Halka şeklinde doğranmış havucu ek edin Tencerenin kapağını kapatıp, hafif ateşte et yumuşayıp suyunu çekene değin 1 saat pişirin
Et suyunu çekince, kabukları soyulup kocaman doğranmış domates, havuç, bezelye, arpacık soğanı, tuz, karabiber ve pul biberi ek edin Et yumuşayıp, kendi yağına kalıncaya dek hafif ateşte 1 1,5 saat pişirin (Etin suyu azaldıkça en fazla 2 su bardağı ılık su ekleyebilirsiniz)
Arpacık soğanlı bahçıvan kebabını üzerine ince kıyılmış dereotu serptikten daha sonra sıcak olarak sefis yapın *
 
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt