Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik)

Malzemeler:
1 kg kuşbaşı kuzu eti
30 adet arpacık soğanı
3 çorba kaşığı tereyağı
2 adet orta boy domates
2 adet havuç
250 gr sultani
bezelye
Tuz, karabiber
Kırmızı pul biber
12 demet dereotu


HAZIRLANIŞI :
Eti yıkayıp bir tencereye koyun Tereyağı ile birlikte hafifçe kavurun Halka şeklinde doğranmış havucu ilave edin Tencerenin kapağını kapatıp, hafif ateşte et yumuşayıp suyunu çekene kadar 1 saat pişirin
Et suyunu çekince, kabukları soyulup iri doğranmış domates, havuç, bezelye, arpacık soğanı, tuz, karabiber ve pul biberi ilave edin Et yumuşayıp, kendi yağına kalıncaya kadar hafif ateşte 1 1,5 saat pişirin (Etin suyu azaldıkça en fazla 2 su bardağı ılık su ekleyebilirsiniz)
Arpacık soğanlı bahçıvan kebabını üzerine ince kıyılmış dereotu serptikten sonra sıcak olarak sefis yapın

 
858,496Konular
982,341Mesajlar
30,209Kullanıcılar
bambooSon üye
Üst Alt