Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arrkadaslar bana crysisle ilgili bilgi vericek var mı?
crysis paradise lost bölümünde birine refakat edilen bölümü geçemedim Yaratıkları öldürüyorum fakat hrhangi bi atraksiyon olmuyo Adam donup ölüyo
Nasıl geçiyoruz bu bölümü bilen varmı?
Merhaba arkadaşlar Ben crysis de bi bölüm geçemedim lütfen yardımcı olurmusunuz
Geçemediğim bölüm gemiye atlıyorum gemide bi kamara ya giriyorum ve kamaradaki çantanın içindeki use düğmeisini aktive hala getiriyorum ondan sonra bana geminin uç tarafında bi yer gösteriiyor o noktaya gidemiyorum...
arkadaslar ben crysis de core bölümündeyim yer çekimi olmayan bir yer tab'a bastığımda mağaran çıkış yolu bul yazıyor uydu bağlantısı yok bölümün en son save edilen yeri tam ismi; 72CORE04M36S
burayı bilen arkadaslar ve geçen arkadaslar varsa bi yardım edebilir mi?
arkadasLar crysis oyunun aLdım 768 ram p4 24 islemci ve ati 92509200 ekran kartı var ama kaLdırmıyor:S bu konu iLe iLgiLi bi biLgi verebiLir misiniz? yada ekran kartı driverine ekLenti yada baska bi prog caLıstırabiLir miyim?cevapLarınızı bekLiyorum simdiden tşkLer
arkadaşlar crysis warhead frozen paradise bölümünde geminin içine girdim sonra alt katta 34 tane adam vardı onları da öldürdüm sonra o alt katta çıktım ondan sonra napcam? geminin içinde kocaman bir delik var oraya mı çıkacam bir türlü geçemedim yardımcı olabilirmisiniz buzlu camlar fln var...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.