Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arrkadaslar bana crysisle ilgili bilgi vericek var mı?

arrkadaslar bana crysisle ilgili bilgi vericek var mı?

Similar threads

crysis paradise lost bölümünde birine refakat edilen bölümü geçemedim Yaratıkları öldürüyorum fakat hrhangi bi atraksiyon olmuyo Adam donup ölüyo Nasıl geçiyoruz bu bölümü bilen varmı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Merhaba arkadaşlar Ben crysis de bi bölüm geçemedim lütfen yardımcı olurmusunuz Geçemediğim bölüm gemiye atlıyorum gemide bi kamara ya giriyorum ve kamaradaki çantanın içindeki use düğmeisini aktive hala getiriyorum ondan sonra bana geminin uç tarafında bi yer gösteriiyor o noktaya gidemiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
arkadaslar ben crysis de core bölümündeyim yer çekimi olmayan bir yer tab'a bastığımda mağaran çıkış yolu bul yazıyor uydu bağlantısı yok bölümün en son save edilen yeri tam ismi; 72CORE04M36S burayı bilen arkadaslar ve geçen arkadaslar varsa bi yardım edebilir mi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arkadasLar crysis oyunun aLdım 768 ram p4 24 islemci ve ati 92509200 ekran kartı var ama kaLdırmıyor:S bu konu iLe iLgiLi bi biLgi verebiLir misiniz? yada ekran kartı driverine ekLenti yada baska bi prog caLıstırabiLir miyim?cevapLarınızı bekLiyorum simdiden tşkLer
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
arkadaşlar crysis warhead frozen paradise bölümünde geminin içine girdim sonra alt katta 34 tane adam vardı onları da öldürdüm sonra o alt katta çıktım ondan sonra napcam? geminin içinde kocaman bir delik var oraya mı çıkacam bir türlü geçemedim yardımcı olabilirmisiniz buzlu camlar fln var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt