iltasyazilim
FD Üye
Artan Kek Pastası Tarifi İçin Malzemeler
*2 3* kase civarı artan ufalanmış kek
*2 tatlı kaşığı kakao
*50 gr margarin
*2 su bardağı süt
Muhallebisi için
*2 su bardağı süt
*3 yemek kaşığı un
*1 paket vanilya
*1 yemek kaşığı dolusu labne peyniri
*1 yemek kaşığı margarin
*1 çay bardağı şeker
*Üzeri kakao, kahve vs
Artan Kek Pastası Tarifi Yapılışı Tavada yaptığım kek kızımın yüzünden yandı Küçük çocuğu olanlar beni çok iyi anlayacaklardır Böyle azizliklere muhakkak uğruyoruz Canları sağolsun hepsinin Neyse ki bende yanan keki değerlendirmek istedim Sizinle de paylaşmak istedim
1
*Keki ufalayıp iki bardak süt margarin kakao ile güzelce yoğurulur
*Orta boy kare borcama güzelce bastırarak yayılır dolaba kaldırılır
*Muhallebisi için margarin ve labne hariç bütün malzemeler iyice karıştırılır ve ocağa alınır koyulaşana kadar pişirilir
*Koyulaşınca margarin eklenir ve eriyene kadar karıştırılır Ara ara karıştırılıp soğumaya bırakılır
*Soğuyunca labne eklenir ve mikserle çırpılır
*Kekin üzerine dökülür Dolaba kaldırılır
*Servis edileceği zaman kakao serpilir
*Çok kısa zamanda hazırlanabilecek pratik bir tarif ve yanan olmayan kekler içinde alternatif bir çözüm sevgiyle kalın afiyet olsun ???
*
*2 3* kase civarı artan ufalanmış kek
*2 tatlı kaşığı kakao
*50 gr margarin
*2 su bardağı süt
Muhallebisi için
*2 su bardağı süt
*3 yemek kaşığı un
*1 paket vanilya
*1 yemek kaşığı dolusu labne peyniri
*1 yemek kaşığı margarin
*1 çay bardağı şeker
*Üzeri kakao, kahve vs
Artan Kek Pastası Tarifi Yapılışı Tavada yaptığım kek kızımın yüzünden yandı Küçük çocuğu olanlar beni çok iyi anlayacaklardır Böyle azizliklere muhakkak uğruyoruz Canları sağolsun hepsinin Neyse ki bende yanan keki değerlendirmek istedim Sizinle de paylaşmak istedim
1
*Keki ufalayıp iki bardak süt margarin kakao ile güzelce yoğurulur
*Orta boy kare borcama güzelce bastırarak yayılır dolaba kaldırılır
*Muhallebisi için margarin ve labne hariç bütün malzemeler iyice karıştırılır ve ocağa alınır koyulaşana kadar pişirilir
*Koyulaşınca margarin eklenir ve eriyene kadar karıştırılır Ara ara karıştırılıp soğumaya bırakılır
*Soğuyunca labne eklenir ve mikserle çırpılır
*Kekin üzerine dökülür Dolaba kaldırılır
*Servis edileceği zaman kakao serpilir
*Çok kısa zamanda hazırlanabilecek pratik bir tarif ve yanan olmayan kekler içinde alternatif bir çözüm sevgiyle kalın afiyet olsun ???
*