BUNDAN BÖYLE defalarca gülsün istiyorum yüzüm Her gün mü kan ağlar sevenin yüreği??? Yerli gereksiz hıçkırıklara boğulur Her Zaman karamsarmı bakar hayata Yada pembe hayalleriyle mi avutur kendini! Bir karamsarlığımda daha arıyorum bizi Hiç bulamıyacağımı sandığım mutluluklarla doluyum gerçekten böylece bir seven kalp, benim için düşünen biri Senin başaramadığını başarıyor ey Lanetlenmiş sevgili Şimdi kLavyeme haykırıyorum sana oLan kinimi! Bilmem kaçıncı mevsimin Tam ortasında ekrana savuruyorum küfürleri ey hayaTımın laneti defoL git zihnimden Beni bize bırak Sevenime BUNDAN BÖYLE hep gülsün istiyorum yüzüm Daima dinlemek istediğim kelimelerin eksikliğini Tamamlıyorum şu andaNe olursun yeniden buLaşma bana Bizi bana bağışla Bir senliğin daha sonunu yaşıyorum bu akşam Bırakıp gidişlerini sorguladığım bilmem kaçıncı gecesindeyim yokLuğunun Lakin yeminlerimle bir kere daha doğruluyorum yokluğunu, sensizliğimi Gelen gidişinin acısını unutturdu bana ilk kere çocuksu gülüşlerime dönüyorum defalarca kahkahaLara boğuLurdum acilen haykırıyorum sevgimle beraber Bir geceye daha hazırLanıyorum şu anda Seni düşünüp hıçkırıkLara boğuLduğum geceLerin tersine onu düşLüyorum uykuLarımda Kavuşamadığımız her günün ezikliğini hissediyorum şayet omuzLarımda lakin bundan böyle ona akıTıyorum gözyaşlarımı Ona söyLüyorum sevgi sözLerimi Ve duy sesimi ey dışarı giden Lanetli Seni sevdiğimden daha çok seviyorum onu alinti