Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

artık meslekler içinde en gözde olanı modacılık

artık meslekler içinde en gözde olanı modacılık
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
artık meslekler içinde en gözde olanı modacılık modacılık mesleği Eğitim danışmanı Susan Vanessa Ersoy, “Modacılık artık gözde mesleklerden biri haline geldi Bilhassa yurt dışındaki okullarda bahşedilen modacılık eğitimi bu aralar revaçta diyor Ersoy, moda eğitimi için modanın önemli merkezlerinde biri farzedilen Londra'da eğitim almanın önemine değiniyor Yurtdışındaki lisan okullarından sonradan moda okulları da alaka ilgi görüyor Bilhassa moda eğitimi için yurtdışındaki okullar daha fazla tercih ediliyor Mesleğin merkezi ise Londra Bu şehirde, moda alanında bir fazla okul mevcut Modanın kalbi kabul edilen Londra’da, modaevleri ve moda okulların iç içe olması ise fazla önemli Bir moda okulunda “moda tasarımı, “moda marketi gibi konularda çok sayıda ders işleniyor En önemlisi de, İngiltere'nin önde gelen dokuma firmalarında staj yapma olanağının mevcut olması bununla birlikte bilgisayarlarda, tasarım yaparak modern çağı yakalayan öğrenciler, en son tekniklerle donanmış olarak mezun oluyorlar Yalnızca Londra yok kesinlikle İngiltere’nin öbür şehirlerinde de moda eğitim merkezleri mevcut Meşhur modacılar yetişiyor Moda konusunda gösterişli noktalara kendini taşımak isteyen gençlerin İngiltere’deki moda okullarını tercih etmesinin bir diğer nedeni, isim yapmış, tanınmış firmalarda staj olanağının bulunması Yurtdışında moda eğitimine karar tahsis etmek, ÖSS Yatırma sonuçlarının ardındaki açıkta kalan pek çok genç için de yeni bir alternatif Moda, sanat ve tasarım konularında dünya çapında kayda değer bir konuma sahip bu şehirde eğitim edinmek, kariyer açısından tartı taşıyor Londra’daki moda okullarında dünya çapında ün yapmış modacılar, tekstilciler ve tasarımcılar yetiştiriyor Yıllardır moda dünyasına başarılı tasarımcılar veren bu okullar başarılı ve tecrübeli gençlerin alaka odağında Moda eğitimi genellikle 3 sene Modacı, stilist, kalıpçı ve modelistlerle ilgili teknik ve pratik çerçevede bir çok konu işleniyor Ayrıca okulun atölyesinde taslak ve atölye çizimleriyle gençler geleceğe hazırlanıyor Moda pazarlama derslerinde de büyük mağaza, butik ve imalatçıları kapsayan pazarlama teknikleri öğretiliyor En gözde mesleklerden biri oldu bununla birlikte hem İngiltere’de ayrıca de ülkemizde eğitim danışmanlığı yapan Susan Vanessa, İngiliz uyruklu Dolayısıyla oradaki eğitim hakkında çok daha artı detaylı bilgiye sahip Bu bilgileri paylaşmanın, koşullar hakkında aydınlatmanın ötesinde, vize ve konaklama hakkında da yol gösteriyor Yöneticisi olduğu ATEC Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı bedava olarak moda okulları hakkında danışmanlık hizmeti veriyor Susan Vanessa Ersoy, “Modacılık bundan böyle gözde mesleklerden biri haline geldi Özellikle yurt dışındaki okullarda bahşedilen modacılık eğitimi bu aralar revaçta diyor Vanessa, moda eğitimi için modanın kayda değer merkezlerinde biri farzedilen Londra'da eğitim almanın önemine değiniyor ‘Modacılık ruhunu Londra besliyor’ diyor Hem üniversiteyi nasılsa kazanamadımdeyip de bir sonraki sınavlara kadar süre kaybetmek gibi bir durumun söz konusu olmadığını da sözlerine ekliyor ve bu konuda web sitesini ziyaret edenlerin daha pozitif bilgi bulacaklarını belirtiyor Moda okullarına tescil dönemleri Ocak, Mart , Haziran, Ağustos ve ekim Şu lahza Eylül’ veya Ekim’de başlayacak sezon için tescil yaptırmak söz konusu Okula kayıt şartları ise şöyle minimum lise mezun olmak (Üniversite mezunu olup da mesleğini ilerletmek isteyenler de bu okulu seçim ediyor) İngilizce iyi anlamak ve lise ortalamasının 3 puanın üzerinde olması da aranan şartlar aralarında Ayrıca YÖK denkliğinin tanınması için ÖSS sınavından 185 veya daha üzeri puan elde etmek gerekiyor  

858,481Konular
981,450Mesajlar
29,612Kullanıcılar
bahattincanSon üye
Üst Alt