Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Artık Ne SeN Ne De BEn...

Artık Ne SeN Ne De BEn...
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bundan Böyle Ne SeN Ne De BEn 1549070983 1549070983 artiknesennedeben5c54f28bc8666artiknesennedeben5c54f28bc8666 http:wwwfotoparkedcomuploadnr301c80d37d0c2494984eb22663a60bfc0ee Sen gittikten sonradan hatıralarına sığınıyorum… Kulaklarımda hala sesin, bitmesini istemediğim şarkı gibi uğulduyor Bundan Başka gözlerimin içine bakışın dolanıyor beynimin bir taraflarında Ne düşünsem, nereye baksam her zaman “sen … Son gülüşün, son bakışın, son sarılışın ve son ………… O gün anlamalıydım gerçekten içime oturan sebepsiz özlemden birincil kez sana bakarken içim acımıştı Yanımdaydın lakin içim acıyordu sebepsiz … Benzeri yeniden göremeyecektim seni … bu gidişin dönüşü olmayacaktı sanki lakin yinede konduramamıştım senle öbür düşmeyi kalbime … öbür kalamazdık biz olmazdı bu kalp sensiz Gittin Arkanda ıslak bir gül bırakarak tek sözcük etmeden gittin … Ben yalnızca arkandan baktım Kal diyemedim bile … Elimde ne bir adres ne bir telefon sana dair hiçbir şey Sonsuzluğa gitmiştin sanki Yaşayamam sanıyordum birincil zamanlar … Alışamam, nefessiz kalırım diyordum bu şehirde … Alışıyormuş insan acıya da sensiz yaşamaya da … Sonunu getiremediğim hayal meyal hatırlanan hoş anılar var Bir sahil kenarı … ve sen … dilimizde ise bizim şarkımız … Dalgaların gelip ayağımıza dokunuşuyla başlayan dansımız … Ne güzeldi yok mi yaşadıklarımız Ne güzeldi Bundan Böyle ne sen ne de ben Bulamayız o günleri Ara Sıra düşünüyorum da Bende yanlış bir şeyler vardı diyorum İkimizde kıymetini bilemedik bir şeylerin ​  

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt