Bundan Böyle Ne SeN Ne De BEn 1549070983 1549070983 artiknesennedeben5c54f28bc8666artiknesennedeben5c54f28bc8666 http:wwwfotoparkedcomuploadnr301c80d37d0c2494984eb22663a60bfc0ee Sen gittikten sonradan hatıralarına sığınıyorum… Kulaklarımda hala sesin, bitmesini istemediğim şarkı gibi uğulduyor Bundan Başka gözlerimin içine bakışın dolanıyor beynimin bir taraflarında Ne düşünsem, nereye baksam her zaman “sen … Son gülüşün, son bakışın, son sarılışın ve son ………… O gün anlamalıydım gerçekten içime oturan sebepsiz özlemden birincil kez sana bakarken içim acımıştı Yanımdaydın lakin içim acıyordu sebepsiz … Benzeri yeniden göremeyecektim seni … bu gidişin dönüşü olmayacaktı sanki lakin yinede konduramamıştım senle öbür düşmeyi kalbime … öbür kalamazdık biz olmazdı bu kalp sensiz Gittin Arkanda ıslak bir gül bırakarak tek sözcük etmeden gittin … Ben yalnızca arkandan baktım Kal diyemedim bile … Elimde ne bir adres ne bir telefon sana dair hiçbir şey Sonsuzluğa gitmiştin sanki Yaşayamam sanıyordum birincil zamanlar … Alışamam, nefessiz kalırım diyordum bu şehirde … Alışıyormuş insan acıya da sensiz yaşamaya da … Sonunu getiremediğim hayal meyal hatırlanan hoş anılar var Bir sahil kenarı … ve sen … dilimizde ise bizim şarkımız … Dalgaların gelip ayağımıza dokunuşuyla başlayan dansımız … Ne güzeldi yok mi yaşadıklarımız Ne güzeldi Bundan Böyle ne sen ne de ben Bulamayız o günleri Ara Sıra düşünüyorum da Bende yanlış bir şeyler vardı diyorum İkimizde kıymetini bilemedik bir şeylerin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.