Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Artık Nihal Kırmızı Çizgimiz! Ünlü Oyuncu Hazal Kaya'dan Yıllar Sonra Gelen Aşk-ı Memnu Paylaşımı

Artık Nihal Kırmızı Çizgimiz! Ünlü Oyuncu Hazal Kaya'dan Yıllar Sonra Gelen Aşk-ı Memnu Paylaşımı
0
81

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-a01a2d0771955c14e89bdc30bb01f34a92f1754a.jpg

Göz yaşlarımız sel...

Aranızda Aşk-ı Memnu'yu bilmeyeniniz ve hatta artırıyorum izlemeyeniniz yoktur.

2010 yılında başlayan ve başladığı birinci andan bu yana büyük tesir uyandıran diziyi hepimiz çok sevdik,

Daima birlikte üzüldük, ağladık,

Ve hatta bayıla bayıla da bir hal olduk.

Eee tabi dizi bu kadar efsane olunca tesirleri de hala devam ediyor haliyle.

Geçtiğimiz akşam ünlü oyuncu Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu setinden bir kareyi duygusal bir notla paylaştı.

"Dünden beri bu fotoğrafa bakıp duruyorum.Ufacıktım.Çok güç geliyordu bir sürü şey, keyfini çıkarabileceklerimin birçoklarını kaçırdım galiba bu yüzden..Neler öğrendim, çok zorlandım, yoruldum ancak daima çok sevdim.Sadece fotoğraftaki şahanelikleri değil, oraya ilişkin herkesi ve her şeyi.Çok da eğlendik bu ortada fotoğrafta görüldüğü üzere ????Baktıkça özlüyorum o vakti.İyi ki bir ortaya gelmişiz!Sizsiz olmazmış @selcukyontem @kivanctatlitug @berenn_saat @hilalsaral @nebahatcehre @zerrintekindor @ilkerkizmaz @karacakayaaa @akbulutbaran @pelinermis @eclipsnf"

Haliyle altına binlerce yorum geldi. Hatta ortalarında Kaya'nın eşi Ali Atay bile vardı.

Doğal fotoğrafta Batuhan Karacakaya'nın olmaması da hayranların gözlerinden kaçmadı.

Siz bu husus hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

858,476Konular
981,268Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt