Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Artık Sevmeyeceğim Notaları

Artık Sevmeyeceğim Notaları
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Artık Sevmeyeceğim Şarkısının Notaları
Artık Sevmeyeceğim notaları Gitar
Artık Sevmeyeceğim notaları Fulut
Artık Sevmeyeceğim Notaları Keman
artık sevmeyeceğim nota
artık sevmeyeceğim notalar

Artık sevmeyeceğim:mifasolfamiremi
Butun kabahat benim:mifasollasidola
Ne kadar ağlasan boş:sidoredosilasol
Ne kadar yalvarasan boş:lasidosilasolfa
Sana donmeyeceğim:mifasolfamiremi

Similar threads

Artık Sevmeyeceğim şarkı notası Artık sevmeyeceğim nota Artık Sevmeyeceğim flut notaları mifasolfamiremi mifasollasidosilasidoredosilasol lasidosilasolfa sidoredosilasolsol lasidosilasolfafa mifasolfamire mimimifafafasolsolsolfafafami imagesartiksevmeyecegimflutnotalari5ada9e22d6ae3
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Artık Sevmeyeceğim Melodika notası Melodika Notası Artık Sevmeyeceğim Artık Sevmeyeceğim Melodika Notaları mifasolfamiremi mifasollasidosila sidoredosilasol (2 başadonuşte son sol iki kere vurulur yani sidoredosilasolsol) lasidosilasolfa (2 başadonuşte son sol iki kere vurulur yani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Ebru Polat Artık Sevmeyeceğim Şarkısı 2019 Ebru Polat Artık Sevmeyeceğim sozleri Umitlerimi kırdın hayallerimi yıktın Benim ahımı aldın Benim ahımı aldın Sana donmeyeceğim Artık sevmeyeceğim Butun kabahat benim Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yalvarsan boş Sana donmeyeceğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merve Mete 15 ocakta soylediği şarkı Artık Sevmeyeceğim O Ses Turkiye Merve Mete 15 ocak O Ses Turkiye Merve Mete Artık Sevmeyeceğim şarkı sozu Artık sevmeyeceğim Butun kabahat benim Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yalvarsan boş Sana donmeyeceğim Bitsin artık bu cile Cekemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
ders blok flut şarkıları ve notalar Dunya Donuyor Notaları mimifamisol solsollasila lalasilado sidosilasol mimiredosi reredosila reredosila sollasolfami ******************* Artık Sevmeyeceğim Notaları mifasolfamiremi mifasollasidola sidoredosilasol lasidosilasolfa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt