Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Artık üşümeyeceğim! :P :))

Artık üşümeyeceğim! :P :))
0
115

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Arkadaşımın evinde yaklaşık 12 gündür kalıyorum ve bu vakit daha da uzayacak sanırım yalnız bi problem vardı ve onu da hallettim konut fazla soğuk oluyodu ve arkadaşıma kira vermesem de bi ısıtıcı alıyım dedim havalar soğumaya başladı *

Similar threads

Arkadaşımın evinde yaklaşık 12 gundur kalıyorum ve bu sure daha da uzayacak sanırımimagesartikusumeyecegimp5ad1983896c21png yalnız bi problem vardı ve onu da hallettim ev cok soğuk oluyodu ve arkadaşıma kira vermesem de bi ısıtıcı alıyım dedimimagesartikusumeyecegimp5ad1983896c21png havalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Merabalar yeni aza oldum itiraf etmeliyim ki sırf kâğıda dökmek içindi Neysee başlıyım ben o güne dek kimseyi sevmemiştim arkadaşlarım bana özenirdi mutluyum diye aşk diye bi şeyden haberim yoktu herkesle yalnızca dalgasına konuşurdum bir sürü arkadaşım vardı fakat yakın 34 taneydi biri kızdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Ilk Önce herkese merhaba arkadaşlar Benm sorunum biraz girift sabırla okumanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum Ben 18 yaşında bu yıl üniversiteye başlayacak olan bir gencim Lise 1 sınıftan beri (yani lisenin 2 senesi hazırlık vardı) cana yakın olduğum bir kız arkadaşım var Bu kızla 1 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Hepsi birbirinden değişik bunların 1. "Tuhaf bir eski erkek arkadaşım yalnızca mikrodalgada ısıtılmış soda içerdi. Ayrıyeten bardağı hiçbir şeyle kapatmazdı ve ısıtırdı. Sıcak soda çok lezzetli olduğundan sanırım (!)" 2. "Kız arkadaşım ben her dışardan geldiğimde üstümü değiştirmemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Başta iyi geceler herkese Vakti olan okusun birazcık uzun olacak Askerliğini yapmış, aşçılık okulunu bitirmiş, italyan mutfağı uzmanı olmayı hedefleyen 23 yaşında, 180 boyunda birisiyim Ben olayların buraya kadar geleceğini hiç düşünmedim Herşey harika derken şu 2 gündür düşünmekten beynim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
276
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt