Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Artık yeni bir sayfa açmak istiyorum

Artık yeni bir sayfa açmak istiyorum
0
206

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
16 yaşındayımNamaz kılmıyorum fakat oruç tutarımNamaza başlayıp bir daha bırakmamak istiyorumAma bi süre sonra nefsime yenik düşüyorumne yapmalıyım?
Bir de kendimi sürekli cünüp hissediyorumBiliyorum vesvese,farkındayım vesvese olduğununAma bu sorun durmadan aklımı karıştırıyorNe yapmalıyım!

Similar threads

Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız Namazlar İle İlgili Bilgiler Bu Başlıktadır Destur Ne Demektİr? Nerelerde SÖylenİr? Kalıcı Dövme Yaptırmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
arkadaşlar başta aranıza yeni katıldım kendimi fazla fakat çok kötü hissediyorum başta yaşım 23 bundan 25 sene önce onunla tanıştım yaklaşık 3 ay her tarafında kendisini sevmem için fazla çabaladı benim korkularım vardı, ona adım atmak istiyordum ama korkuyordum çünkü daha önce hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
arkadaslar yasım 19 bundan 115 ay evvel bir kızdan hoslandıgımı farkettim ama o zamanlar cok belirli degildim kendimden hoslandıgımdan bile lakin süre gectikce once ondan hoslandıgımı sonrada onu sevdigimi farkettim fakat ortada bir sorun var kızla muhabbetim değil bir ara benzer sınıftaydık ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
depresyondamısınız? Depresyon (ruhsal buhran) günümüz toplumunda sık görülen bir hastalıktır Bunalım kimi vakit zihnimizde “depresyondayım… Unutuldum… diye dilden dile dolaşan nağmeler olarak yer aldı Kimi vakit hayatın yoğunluğundan bunalmış, bunalmış… insanların fotoğraf kareleri olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
'sevdiğim adama karşı kedi gibiyim' “MERHABA DERKEN YÜZÜ YERİNE DIREKT BACAKLARINA KİLİTLENDİM NE YAPAYIM? DAHA ÖNCE HİÇ BU KADAR UZUN VE HOŞ BACAKLAR GÖRMEMİŞTİM ZATEN ANIDEN “BU EN HOŞ KAPAĞIMIZ OLACAK SÖZLERİ DÖKÜLÜVERDİ AĞZIMDAN Kendisine fazla güveniyor Karışık oranı sıfır Güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt