iltasyazilim
FD Üye
Arven’in Diş Buğdayı Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kg buğday
*200 gr ceviz içi
*200 gr fındık içi
*1015 adet kuru incir
*2 kutu çikolatalı draje (bonibon)
*Su
Arven’in Diş Buğdayı Tarifi Yapılışı Buğdaylar akşamdan üstünü geçecek şekilde su ile ıslatılır Ertesi gün ıslanan buğdaylar iyice yıkandıktan sonra 20 dakika kaynatılır Süzmeye bırakılır Suyu iyice süzüldükten sonra bardaklara paylaştırılır
Ceviz ve fındık iri bir şekilde kıyılır İncirler küçük küçük doğranır
Buğdayların üzerine istenilen miktarda ceviz, fındık, incir ve bonibonlar konulur
Afiyet olsun
*Yarım kg buğday
*200 gr ceviz içi
*200 gr fındık içi
*1015 adet kuru incir
*2 kutu çikolatalı draje (bonibon)
*Su
Arven’in Diş Buğdayı Tarifi Yapılışı Buğdaylar akşamdan üstünü geçecek şekilde su ile ıslatılır Ertesi gün ıslanan buğdaylar iyice yıkandıktan sonra 20 dakika kaynatılır Süzmeye bırakılır Suyu iyice süzüldükten sonra bardaklara paylaştırılır
Ceviz ve fındık iri bir şekilde kıyılır İncirler küçük küçük doğranır
Buğdayların üzerine istenilen miktarda ceviz, fındık, incir ve bonibonlar konulur
Afiyet olsun