Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arz ve takdim etmek

Arz ve takdim etmek
0
195

Similar threads

Arz ve takdim etmek Bir kimse rüyada bir ordunun kumandanina arz ve takdim edildigini ve kumandanin da kendisine dargin oldugunu görse, rüya sahibinin büyük bir günah isledigine delalet eder Eger kumandanin kendisinden memnun olduguna inaniyorsa, Allah (CC) o Kimseden razi olur Eg’er kendisinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
301
Bir kimse rüyada bir ordunun kumandanına arz ve takdim edildiğini*kumandanın da kendisine dargın olduğunu görse, rüya sahibinin büyük bir günah işlediğine kötüye işaret eder Eğer kumandanın kendisinden hoşnut olduğuna inanıyorsa, Allah (CC) o kimseden razı olur Eğer kendisinin arz ettiğini ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Rüyada bir ordu kumandanına talep ve ibraz edildiğini ve fakat kumandanın kişinin kendisini kabul etmediğini bakmak, büyük bir günah işlenileceğine işarettir Eğer birey, kumandanın kendisinden hoşnut olduğunu görmüş ise, Allahu Teala ’nın o kimseyi koruyup merhamet edeceğine delalet eder* Rüyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Ruyada Askı,Ruyada Askı Gormek ne anlama gelir,Ruyada Askı Gormenin tabiri,Ruyada Askının anlamı Ruyada Elbise askısı vb gormek; duzen ve intizamı sağlayan arac ve unsurlara delalet eder
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Rüyada Askı,Rüyada Askı Görmek ne kavrama gelir,Rüyada Askı Görmenin tabiri,Rüyada Askının anlamı Rüyada Elbise askısı vb görmek; armoni ve intizamı karşılayan vasıta ve unsurlara delalet eder *
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt