Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arz ve takdim etmek

Arz ve takdim etmek
0
301

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arz ve takdim etmek Bir kimse rüyada bir ordunun kumandanina arz ve takdim edildigini ve kumandanin da kendisine dargin oldugunu görse, rüya sahibinin büyük bir günah isledigine delalet eder Eger kumandanin kendisinden memnun olduguna inaniyorsa, Allah (CC) o Kimseden razi olur Eg’er kendisinin arz eddigini ve anda durdugunu görse, o kimse kendisine yetecek bir mebla elde edilecek bir isle ugrasir Eger kendisine bir sey verilse, ümit ettigi seye nail olur Arz ve takdim eden kisi ihtiyaç sahiplerinin durumlarini arastiran ve onlari üzüntü ve kederden kurtaran bir kimsedir Eger kendi halini ana arzettigini ve derhal isinin de bittigini görse, o kisinin orada ölecegine delalet eder Eger kendi haiini ana arzetmeyip istedigi halde arz edemedigini gören kimse, ölüme yakin bir durumdan kurtararak selamete çikar Ancak bu, devami olmayan bir selamettir Divan ise dünya belalaridir

Similar threads

Rüyada Arz etmek görmek,Rüyada takdim etmek görmek,Rüyada Arz ve takdim etmek görmek nedir,Rüyada Arz ve ibraz etmenin anlamı Bir kimse Rüyada bir ordunun kumandanina talep ve takdim edildigini ve kumandanin da kendisine dargin oldugunu görse, rüya sahibinin büyük bir günah isledigine kötüye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Bir kimse rüyada bir ordunun kumandanına arz ve takdim edildiğini*kumandanın da kendisine dargın olduğunu görse, rüya sahibinin büyük bir günah işlediğine kötüye işaret eder Eğer kumandanın kendisinden hoşnut olduğuna inanıyorsa, Allah (CC) o kimseden razı olur Eğer kendisinin arz ettiğini ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Rüyada bir ordu kumandanına talep ve ibraz edildiğini ve fakat kumandanın kişinin kendisini kabul etmediğini bakmak, büyük bir günah işlenileceğine işarettir Eğer birey, kumandanın kendisinden hoşnut olduğunu görmüş ise, Allahu Teala ’nın o kimseyi koruyup merhamet edeceğine delalet eder* Rüyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Ruyada bir ordu kumandanına arz ve takdim edildiğini ve fakat kumandanın kişinin kendisini kabul etmediğini gormek, buyuk bir gunah işlenileceğine işarettir Eğer kişi, kumandanın kendisinden memnun olduğunu gormuş ise, Allahu Teala’nın o kimseyi koruyup merhamet edeceğine delalet eder Ruyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bir kimse ruyada bir ordunun kumandanına arz ve takdim edildiğini kumandanın da kendisine dargın olduğunu gorse, ruya sahibinin buyuk bir gunah işlediğine delalet eder Eğer kumandanın kendisinden memnun olduğuna inanıyorsa, Allah (CC) o kimseden razı olur Eğer kendisinin arz ettiğini ve anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,468Konular
981,192Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt