Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arzu Sabacı'nın 'Mülteci İstemiyorum' Paylaşımına CHP'li Özkoç'tan Destek

Arzu Sabacı'nın 'Mülteci İstemiyorum' Paylaşımına CHP'li Özkoç'tan Destek
0
23

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-52bcc08d1ebdb466b954d0269a22353e8c181e01.jpg

İstek Sabancı'nın "Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de" paylaşımına CHP Küme Başkanvekili Engin Özkoç'tan takviye geldi.

Densa Holding İdare Şurası Lideri Ömer Sabancı'nın eşi Dilek Sabancı, Instagram hesabından mülteci tersi paylaşımda bulundu. 

"Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de" diyen Sabancı, "Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O vakit orada kalmalı" diye yazdı.

Tartışma yaratan bu paylaşıma CHP Küme Başkanvekili Engin Özkoç'tan takviye geldi. Özkoç, "Arzu Sabancı hanımefendi açık yüreklilikle konuşmuş. Tebrik ediyorum. Nerede iş dünyasının öteki babayiğitleri? Suça sessiz kalanlar kusur yapanlar kadar suçludur! KORKMAYIN SES ÇIKARIN! paylaşımında bulundu.