Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arzum onan evini terk mi etti

Arzum onan evini terk mi etti
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Arzum onan evini terk mi etti arzum onan hamile arzum onanın evi Sevdiğim ressam çiftlerin başındadır onan aslantuğ çifti bunlarla ilgili bir haber var anında paylaşayım dedim arkadaşlarım 1548625919 1548625919 arzumonaneviniterkmietti5c4e28035fcb9arzumonaneviniterkmietti5c4e28035fcb9 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberarzum%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MEHMET ASLANTUĞ İLE ARZUM ONAN ÇİFTİ 10 YILDIR OTURDUKLARI VİLLAYI SATIŞA ÇIKARDI ONAN BAŞKA BİR EVE TAŞINIRKEN, ÇİFTİN AYRILDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ Yıllardır evliliklerinde problem yaşadıkları haberleriyle gündeme gelen Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan çiftinin evlerini ayırdıkları öne sürüldü Ayrılık haberlerini sürekli yalanlayan çiftin, 10 yıldır oturdukları Kemerburgaz’daki iki katlı villalarını satışa çıkarması, Arzum Onan’ın tekrar Kemerburgaz’da bir daireye yerleşmesi çiftin ayrıldıkları iddialarını güçlendirdi Bir süredir Bodrum’da yaşayan Aslantuğ, satışa çıkarıldığı belirtilmiş villa ile ilgili “Arzum acilen Kemerburgaz’da bir dairede doğru ama evimiz satışa çıkmadı Orayı büro olarak kullanıyorum Evin ipotekli olduğu ve ihtiyaçtan satılacağı dedikoduları ise külliyen yalan Oraya sığmıyorduk Stüdyo ortamı falan var orada Bir ayağımız orada Bodrum’da film çekimleriyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor Her şey yolunda, hiç bir problemimiz değil dedi Onan: Evi satışa çıkardık Aslantuğ’la ağız dalaşı edip evi terk ettiği iddia edilen Arzum Onan ise eşinin tersine, Kemerburgaz’daki villayı satışa çıkardıklarını doğruladı Neden başka bir daireye yerleştiği konusunda ise Onan şunları söyledi: “Evi satışa çıkardık, doğrudur Bir ayağımız Bodrum’da Yılın bir bölümünü orada geçiriyoruz Kemerburgaz’daki ev müstakil bir konut Bodrum da işin içine girdiği için, evi değiştirmekte üstünlük gördüm çoğu kez Bodrum’a gidiyorum Ev satışta gözükse de Mehmet orayı ofis olarak kullanıyor Zaten eşyaların büyük kısmı orada, konut yaşanabilir durumda Onan, yeni yerleştiği dairede heykel yaparak kendisini dinlendirdiğini belirterek, “İleride sergi açmayı planlıyorum diye konuştu  

858,506Konular
983,075Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt