Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arzum Onan: Pandeminin bize kattığı olumlu şeyleri düşünmek istiyorum

Arzum Onan: Pandeminin bize kattığı olumlu şeyleri düşünmek istiyorum
0
44

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
arzum_onan_pandeminin_bize_kattigi_olumlu_seyleri_dusunmek_istiyorum_1636017486_7404.jpg

Türkiye Hoşlarından biri olan Arzum Onan, geçtiğimiz gün gerçekleşen boya reklamının lansmanında konuştu. Lansmanda hoşluğu ve zerafetiyle ilgi odağı olan Arzum Onan, karantina sürecinin kendisine kattığı olumlu tarafları anlattı.

Boya reklamı lansmanında soruları yanıtlayan tescilli hoş Arzum Onan, yaşadığı bir yıllık karantina süreci hakkında şunları söyledi:

“Kendi özüme döndüğüm, iç dünyamı dinlediğim ve konutumda çokça vakit geçirdiğim bir yıldan sonra sevdiklerime, dış dünyaya, tabiata ve hatta hayata yine bağlanıyorum diyebilirim. Pandeminin bize kattığı olumlu şeyleri düşünmek istiyorum” dedi. “Değişen dünyayla birlikte farkındalığım, alışkanlıklarım ve bundan doğan gereksinimlerim da değişti” Onan, “Bulunduğum alanı da bu gereksinimlere nazaran düzenliyorum. Konutum bunların başında geliyor. Kalıpların dışına çıkarak ve ruh dünyamdan ilham alarak sanatıma, konutuma ve yaptığım her işe modumu yansıtıyorum” 

Arzum Onan, “Mesela bütün konutu birebir renge değil; her odayı farklı bir dünyaya çeviriyorum. Hayat alanımı dileğim üzere renklendirmek ruhuma da düzgün geliyor" dedi.

858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt