Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arzum Onan zor günlerinde eşi Mehmet Aslantuğ'un kendisine büyük destek oldu

Arzum Onan zor günlerinde eşi Mehmet Aslantuğ'un kendisine büyük destek oldu
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Arzum Onan kuvvet günlerinde eşi Mehmet Aslantuğ'un kendisine büyük yardım oldu Eşime bir kez daha aşık oldumArzum Onan zorlama günlerinde eşi Mehmet Aslantuğ'un kendisine büyük yardım olduğunu anlattı 1548612153 1548612153 arzumonanzorgunlerindeesimehmetaslantugunkendisinebuyukdestekoldu5c4df23e7c38barzumonanzorgunlerindeesimehmetaslantugunkendisinebuyukdestekoldu5c4df23e7c38b http:wwwhaberturkcom20080929kuturesimarzumkuttu Arzum Onan anneliği, hayatı, sorumluluklarını Anneyiz Biz dergisine anlattı Can sürpriz mi oldu, planlanan bir gebelik sonrası mı? Planlama demeyelim de, hazırdık Evliliğimizin beşinci yılında dünyaya geldi Can Artık bütün anlamıyla aile olma duygusuyla çocuk sahibi olmaya hazırdık doğrusu Gebe olduğunuzu öğrendiğinizde neler hissettiniz? Kelimelerle ifade edemeyeceğim muhteşem bir sevinç, coşku ve yükümlülük! Gebelik döneminiz nasıl geçti? 6,5 aylıkken, erken doğum tehdidiyle hastaneye yattım ve doğumumun gerçekleşmesini, fakat serumla birlikte alınan bir ilaçla ve hastane ortamında engelleyebileceğimizi öğrendik Şiddet bir bekleyişti Nihayetinde 8 aylık dünyaya geldi Can Normal doğum mu oldu? Çok istememe karşın erken doğacağı için doktorumuz Umur Çolgar sıradan doğum önermedi Zaten fazla meşakkatli bir bekleyiş olduğundan ve bebeği de yormamamız gerektiğinden sezaryenle doğum yaptım Onu ilk kucağınıza aldığınızda ağladınız mı? Can yaklaşık 14 saat kuvözde kaldı Kendime geldiğimde, Mehmet’le birlikte yanına gittik Elinde serum takılıydı pek küçüktü oysa Baki ve tarifsiz bir mutlulukla Mehmet’le birbirimize sarılıp, dakikalarca ağladık Can şimdi kaç yaşında? 20 Kasım’da 9 yaşına girecek Onun doğumu hayatınızı nasıl değiştirdi? Karşılıksız sevmek, şefkat ve mesuliyet gibi insani duygulara karşısında farkındalığım daha fazla arttı diyebilirim Can’dan önce çocuklarla iletişimim çok dinç değildi Acilen onların dünyasıyla zenginleşiyorum Mehmet Aslantuğ nasıl bir baba oldu? Fazla ilgili ve sevgi dolu bir babadır Bebeklik döneminde bedensel bakımı, oyun dönemindeki paylaşımları ve şimdi de Can’la yaptığı sohbetler Mehmet’in ne kadar mükemmel bir baba olduğunun kanıtıdır benim gözümde Can’ı büyütürken takviye aldığınız birileri oldu mu? id Her şeyi ile doğrudan ilgilendim Çalıştığım zamanlarda gereken destekler oldu, pek Eğer çalışmıyorsam, hayatımın bütün planlaması, biriki ufak istisna dıştan Can’a aittir Nasıl bir anne olduğunuzu düşünüyorsunuz? Can’la her şeyi fazla hoş paylaştığımızı düşünüyorum Onun da bu paylaşımdan güzel etkilendiğini gözlemliyorum Tabii ancak zaman zaman sonra üzüldüğüm şeyleri gerçekleştirmek durumunda kalabiliyorum her anne gibi fakat neticede benim nasıl bir anne olduğum, Can büyüdüğü vakit kesin olacak ve en önemlisi buna o karar verecek! Can nasıl bir çocuk? Size mi, babasına mı daha fazla benziyor? Yargı ve hakkaniyet duygusunun şimdiden gelişmiş olduğunu söyleyebilirim Duygusallığını ikimizden de almış olabilir fakat ben daha fazla Mehmet’e benzetirim Keza bedenen hem de öteki karakteristik özellikleri açısından Can ilkokula başladıktan sonradan hayatı nasıl değişti? Oyun çocukluğundan çıkıp da öğrenci olunca yani Artık okula dışarı giden bir öğrenci olması, oyun çocuğu olmaktan çıkması anlamına gelmiyor Hálá oyun oynamayı çok seven, mümkünse hiç görev gerçekleştirmek istemeyen, diş fırçalamaya bile elinde arabayla giden bir çocuk Can ve tabii ama bilgisayar çocuğu olmasından çok daha hoş bir şart bu bize göre Oğlunuzun derslerine tezgâhtar oluyor musunuz? Yanına oturup, derslerine eşlik etmiyorum fakat aralıksız teftiş halinde tutuyorum Okumayı çok sevmesini ve daha çok okumasını önemsiyorum Onun için de beraber okuma zamanları yaratmaya çalışıyorum Uzun zaman önce size troid kanseri teşhisi kondu Nasıl öğrendiniz? Neler yaşadınız o dönem? Rutin kontrollerden birinde öğrendik Daha önce annem yaşadığı için nispeten bilinçliydik Keza doktorlarımız çok rahatlatıcıydı O dönemi olabildiğince sakin geçirdik O dönemde oğlunuzdan ne kadar farklı kaldınız? Ameliyattan bir zaman sonradan görmüş olduğum çare boyunca ve sonrasında Can’dan bambaşka olmam gerekiyordu Yaklaşık bir ay gibi görüşmedik Natürel ki fazla basit olduğunu söyleyemem Can da bu durumdan etkilendi ve ardından kısa bir dönem tavır bozukluğu yaşadı, fakat çoğu insanın yaşadığı sıkıntıları, acıları ve daha sert hastalıkları düşününce, bu yaşadığımız şeyin fiilen öyle da büyük bir olay olmadığını ve tevekkül içinde atlatacağımızı biliyorduk Mehmet Bey size ve oğlunuza bu dönemde nasıl yardım oldu? En büyük destekçimdi Hálá da pek Bugün bile yattığım hastanenin önünden geçerken arayıp, beni ne kadar çok sevdiğini söyler O dönemde, ona bir defa daha aşık oldum Önümüzdeki sezon için yeni projeleriniz var mı? Ocak ayında başlamayı düşündüğümüz bir dizi projemiz var Hikayesi Mehmet’e (Aslantuğ) ait olan, ayrıca yapımcılığını da üstleneceği çok hoş ve sıcak bir hikayeyle ekranda olacağız Keşke üç çocuğumuz olsa Oğlunuza en fazla hangi mesleği, ne nesil bir işi yakıştırıyorsunuz? Onun üzerinden heveslerim ya da hırslarım olmaz Mutlu olduğu, yaparken fazla keyif aldığı ve onu beslediğine inandığım herhangi bir meslek seçebilir Bu beni, onun adına her şeyden fazla mutlu eder Can bir kardeş istiyor mu veya siz ikinci çocuğu düşünüyor musunuz? Can tarafından bir süredir kardeş lafı hayatımıza girdi! Keşke en düşük üç çocuğumuz olsa Ama günümüz şartlarında, bilhassa büyük şehirlerde bunun öyle de kolay olmadığını düşünüyoruz uzun zamandır Kardeş ve karındaş arasındaki farkı bilip, hayatında fazla özel dostları olmasına duacıyız  

858,496Konular
982,363Mesajlar
30,220Kullanıcılar
bulut0910Son üye
Üst Alt