Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşcı Cırağı Kursu

Aşcı Cırağı Kursu
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aşcı Cırağı Kursu Nazilli
Aşcı Cırağı Kursu Hakkında Bilgi

Nazilli Halk Eğitim Merkezi Mudurluğu tarafından acılan Aşcı Cırağı Kursu sona erdi 272 saat suren kursu başarı ile tamamlayan 16 kursiyerin belgelerini Milletvekili Kılınc ve Kaymakam Okur verdi

Nazilli Halk Eğitim Merkezi Mudurluğu tarafından acılan Aşcı Cırağı Kursu sona erdi Kursu başarı ile tamamlayan 16 kursiyerin belgeleri Nazilli Oğretmenevinde duzenlenen torenle AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gultekin Kılınc, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, İlce Milli Eğitim Muduru Faruk Ercan ve Halk Eğitim Merkezi Muduru Muhlis Sonmez tarafından verildi

Kurs 271 Saat Surdu
Torende konuşan Halk Eğitim Merkezi Muduru Muhlis Sonmez, 10 Ekimde başlayan kursun 272 saat surduğunu soyledi Kursun sektor deneyimi olan teknisyen ve meslek elemanları tarafından yiyecek icecek hizmetleri alanında verildiğini belirten Sonmez, “9 bayan ve 7 erkek olmak uzere toplam 16 kursiyerimiz kursumuzu başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazandılar dedi

Similar threads

Engellilere Ucretsiz Memurluk Kursu Hakkında Bilgi Engellilere Ucretsiz olarak verilecek Memurluk Kursları Halk Eğitim Merkezleri ve uygun gorulecek diğer merkezlerde duzenlenecek Ucretsiz yapılacak kurslar icin il ve ilcelerdeki Halk Eğitim Merkezlerine başvurular başladı Aile ve Sosyal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Engellilere Bedava Memurluk Kursu Hakkında Veri Engellilere Bedava olarak verilecek Memurluk Kursları Irk Eğitim Merkezleri ve yerinde görülecek diğer merkezlerde düzenlenecek Ücretsiz yapılacak kurslar için il ve ilçelerdeki Insanlar Eğitim Merkezlerine başvurular başladı Aile ve Sosyal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
2019 Yeterlilik Sınavı Ne Zaman Yapılacak, Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB), yazılı ve sozlu sınavla Kur'an kursu oğreticiliği, imamhatiplik ve muezzinkayyımlık kadrolarına personel alımı icin 11 Mart 2019 'de sınav yapacak2019 Yeterlilik Sınavı ile ilgili ayrıntılar şoyle: Diyanet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
2019 Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru Tarihi ve İşlemleri Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru İşlemleri 1 Şubat 21 Şubat 2019 Tarihlerinde Milli eğitim Bakanlığının Eğitek internet sayfası aracılığıyla yapılacaktırDiyanet İşleri Başkanlığı (DİB) yazılı ve sozlu sınavla Kur'an kursu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) 2019 Yılı Yeterlik Yazılı Sınavı Duyurusu 2019 Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) bunyesindeki Kuran kursu oğreticiliği, imamhatiplik ve muezzinkayyımlık unvanlarındaki kadrolara ilk defa acıktan, sozleşmeli veya naklen personel alımları Diyanet İşleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt