iltasyazilim
FD Üye
'YALNIZ GİTME' isimli albümü ile müzik dünyasına merhaba diyen ASEF iddialı ASEF kulağa hitap ettiği gibi göze de hitap edeceğini söyleyip şarkılarının dillere dolanacağını belirtiyor Çocukluğundan bu yana müzik ile uğraşan ve çoğu yerde şarkı söyleyen ASEF, Müzik benim yaşamam biçimim Nefes alma nedenim Müzik olmadan ben asla bir şey yapamam Tabii işimiz kulağa hitap ettiği gibi göze de hitap ediyor Sesim dünyanın en güzel sesi dahi olsa fiziğim kötü olursa hiç meslek yapamam Kimsenin dikkatini çekemem Ses güzelliği değin fizikte çok kayda değer Ve ben kendime ve fiziğime fazla güveniyorum Kendimce bu iş ile uğraşan herkesin kendisine uyarı etmesi gerekiyordedi 2004'de 'Bir Yıldız Doğuyor' isimli program da yıldızı parlayan Asef, “Şarkı anlatmak hayatımın güzelliklerinden diyor 10 şarkının yer aldığı albümde Sezen Aksu'nun orkestarısyla çalışan Asef, kendisini çok şanslı sayıyor Albümde kendisine ait, “Yarışmacım isimli bestesine de yer veren Asef, şarkı söylemenin yanı sıra besteci kimliği ile de söz ettireceğini belirtiyor *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.