Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri

ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri
0
71

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Yönetim Kurulu Komiteleri

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
26.04.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 19.06.2020 tarihli toplantısında
- Denetimden Sorumlu Komite üyeleri olarak  İbrahim ÖZKOL (Bşk.), Ercümend ARVAS (Üye) ve Turan EROL'un (Üye) seçilmesine,
- Kurumsal Yönetim Komitesi üyeleri olarak  Ercümend ARVAS (Bşk.), Celal Sami TÜFEKCİ (Üye) ve Salih KUL'un (Üye) seçilmesine ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca Yatırımcı İlişkileri Müdürü Pınar ÇELEBİ'nin (Üye) seçilmesine, 
- Riskin Erken Saptanması ve Yönetimi Komitesi üyeleri olarak  Turan EROL (Bşk.) ve Salih KUL'un (Üye) seçilmesine,
karar verilmiştir.

BIST

Similar threads

VAKIF MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Yönetim Kurulu Komiteleri Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Yönetim Kurulu Komiteleri Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
ÇELİK HALAT VE TEL SANAYİİ A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Yönetim Kurulu Komiteleri Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Yönetim Kurulu Komiteleri Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
ICBC TURKEY BANK A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Yönetim Kurulu Komiteleri Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt