Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aselsan'dan kar payı dağıtımı kararı

Aselsan'dan kar payı dağıtımı kararı
0
56

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
2259413_720x360.jpg

ASELSAN, kar dağıtımı kapsamında bedelsiz sermaye artırım işlemlerine devam ettiğini duyurdu.

ASELSAN tarafından yapılan açıklamada, şirketin 19 Haziran 2020 tarihinde yapılan 45. Olağan Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerine 335 milyon lira nakit ve sermayenin yüzde 100'ü oranında 1 milyar 140 milyon liranın bedelsiz kar payı olarak dağıtılmasına karar verildiği bildirildi.

Açıklamada, "Şirket, pay olarak dağıtılacak kâr payı işlemleri kapsamında gerekli yasal süreçleri başlatmış olup 3 Temmuz 2020 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yapmış olduğu açıklamada Yönetim Kurulu’nun esas sözleşme tadiline ilişkin karar aldığını duyurmuştur." ifadelerine yer verildi.

Similar threads

ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim ) Özet Bilgi Kâr Payı Dağıtımı Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Karar Tarihi 25.02.2020 Konunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim ) Özet Bilgi Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Karar Tarihi 04.05.2020...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T.A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim ) Özet Bilgi Kar Payı Dağıtımı Hakkında Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Karar Tarihi 17.06.2020 Konunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim ) Özet Bilgi Kar Payı Dağıtımı Hakkında Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Karar Tarihi 17.06.2020...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
ADEL KALEMCİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim ) Özet Bilgi 7244 sayılı kanun kapsamında kar dağıtım tarihi değişikliği Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Evet Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt