Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asena artık 'şov kadını'

Asena artık 'şov kadını'
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Asena artık 'şov kadını' asena dansöz asena Allah için güzel dans ediyorOryantaller içinde tek geçerim Asena'yıasenaartiksovkadini5c4e7b2e4a08calt :D Big Grin :D 1548647209 1548647209 asenaartiksovkadini5c4e7b2e72874asenaartiksovkadini5c4e7b2e72874 asenaartiksovkadini5c4e7b2e72874 Asena kendini 'gösteri kadını' bildiri etti! 15 yıllık sahne tecrübem vardiyen eski oryantal, artık keza göze keza kulağa hitap edeceğini söyledi: Mehmet Ali Erbil ve Geçimsiz Virjin'in yaptığı şovların azıcık daha geliştirilmiş haliyim!Şarkıcılık yolunda kesin adımlarla ilerleyen eski oryantal Asena, dört şarkıdan oluşan 'Hint Kumaşı' adlı single'ının tanıtımında gösterişli açıklamalar yaptı Dansla büyüdüm, bu uğurda fazla şeyler feda ettimdiyen Asena, dansı bırakmayacağını belirterek, şunları söyledi: YILLARCA SORDULAR Sahnemi danslarla süsleyeceğim Yıllardan Beri bana 'Ne zaman Sibel Can gibi ayrıca dans edip, keza şarkı söyleyeceksin?' diye sordular Dans etmek için sahneye çıktığımda benden şarkı söylememi de istiyorlardı Yapabildiğimi görünce şan dersi almaya başladım ve bu maceraya atıldım bundan böyle şovumu izlemeye gelenleri doyuracağımGazetecilerin Sahnede İbrahim Tatlıses'in şarkılarını söyler misiniz?sorusuna; Neden söyleyemeyeyim? Kimseyle ve kimsenin şarkılarıyla problemim değilyanıtını veren Asena, oluşturacağı şovlarla ilgili şunları söyledi: Ben şarkıcı olarak yok gösteri kadını olarak sahneye çıkıyorum 45 saatlik bir performanstan bahsediyorum Bir dönem Mehmet Ali Erbil, Huysuz Virjin çıkıp şovlarını yapıyorlardı ya; ben bunun birazcık daha geliştirilmiş haliyim Dans geçmişim olduğu için zaten 30 önde başlıyorum Beni izleyenleri koltuğa çivileyeceğime inanıyorum  

858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt