Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Asena Survivoru anlattı

Asena Survivoru anlattı
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Asena Survivoru anlattı asena survivor, açıklaması,i survivoru anlattı, dominik tatili, röportajı, açıklaması, haberleri burada arkadaşlar 1548663451 1548663451 asenasurvivoruanlatti5c4ebaa12a39basenasurvivoruanlatti5c4ebaa12a39b asenasurvivoruanlatti5c4ebaa12a39b Survivor adasından, umulmadık bir şekilde elenen olay ad Asena, yarışmadan elendikten sonradan Dominik'in keyfini, orda tatil yaparak çıkardı Bir kaç gün önce ülkeye dönen Asena, Survivor hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu Biz de o haberi sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler Survivor yarışmasından beklenmedik şekilde elenen Asena, tatilini de Dominik Cumhuriyeti'nde geçirip yurda döndü Asena adayı ve yoksun kalıp özlediklerini HT Magazin'den Galibiyet Akbaş'a anlattı Pascal sizin için “Fazla seksi demiş Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Pascal adamgibi adam Benim için “Çok seksi falan demiş Bu sözleri onun söylediğine inanamıyorum Nihat, izleyicilere gülünç gelebilir ama o atmosferde bize hiç komik gelmiyordu Derya’yı eleştirenler ise internet sitesine girip başarılarına bir baksın Kuvvetli vücudunuza methiyeler diziliyor burada Vücudum fazla beğeniliyor Dominik’te ABD Yüzme Milli Ekip’yla karşılaştık Benim vücudum için ‘money’ dediler Yani benim vücudum Amerika’da para kadar değerliymiş İstanbul’da halk müziği yolda gelip vücudumu elliyorlar Bacağımı, göbeğimi, kolumu elleyip vücuduma övgüler yağdırıyorlar Orada ünlülere el altından yemek veriliyordur diye bir inanış var Içten mu? Yarışmaya katılırken biz ünlüyüz bizi zorlamazlar diye düşünüyordumama hiç de öyle değildi Her şey gerçekti Orada en fazla hangi yemeği özlediniz? En çok köfte, patates kızartması ve cacığı özledim Gelir gelmez ilk olarak onları yedim Geldiğimden beri yiyorum, kimse durduramıyor beni Ama hayatımboyunca hindistan cevizi yemeyeceğim Hatta artık içinde hindistan cevizi olan krembile sürmem Bizim ödül oyunlarımızda yemeğe fazla denk gelmedik Bir tek sucuk ekmek vardı Resmen saldırdım Bir elimle tutuyorum, bir elimle yiyordum Normalde İstanbul’da her sucuğu yemem düşünün durumumuzu Yarışmaya katılış amacınız neydi? Para için ya da olsun diye katılmadım Survivor’a katılış amacım insanlara benim sporcu yönümü göstermekti Bunda da başarılı oldum Böceklere falan alıştınız mı? Kadınlar çok korkar başlıca Böceklere, farelere alıştık Fareler her taraftaydı Uyurken, yanımızda geziyorlardı Zamanla sıradan gelmeye başladı Hatta Ebru bir ara fareye kızdı, terlikle farenin kafasına kafasına vurdu id  

858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt