Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşerdiklerimiz bebeğin cinsiyeti hakkında ip ucumu veriyor ?

Aşerdiklerimiz bebeğin cinsiyeti hakkında ip ucumu veriyor ?
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aşerdiklerimiz bebeğin cinsiyeti hakkında ip ucumu veriyor ? Merhaba kızlar Bu sabahtan karnımda kelebek çırpınışlarıyla uyandım Böylece heyecanlandım ancak Güya daha önce bu duyguyu yaşamamış gibiyim Bebeğim hayat belirtisi veriyor Haydi anne ben bundan böyle acıktımMükellef bir kahvaltı hazırla da yiyelim der gibi 71643 71643 aserdiklerimizbebegincinsiyetihakkindaipucumuveriyor5c4b58acb5920aserdiklerimizbebegincinsiyetihakkindaipucumuveriyor5c4b58acb5920 555 833 Aşerdiklerimiz bebeğin cinsiyeti hakkında ip ucumu veriyor ? asermejpg71643 Aşerdiklerimiz bebeğin cinsiyeti hakkında ip ucumu veriyor ? asermejpg71643 Malum gebelikte biliyorsunuz iştahsızlık , takâtsizlik,yemek kokularına karşısında alınganlık oluyor Keza yemek yemek yapmaya, hem yemek yemek kokusu duymaya tahammülüm yok Sağolsun anneceğim bana yemekler getiriyor Ilk gebeliğim de yine de böyle olmamıştı Sanırım bebeğimin cinsiyeti bambaşka Hani diyorlar ya her gebelik aynı yok diye Bebeğin cinsiyeti ayrı olunca hassasiyet ve alışkanlıklar da değişiklik gösteriyor Örneğin oğlum da kesintisiz tatlı yerdim Kahvaltıda tabak tabak reçeller ler yerdim Peynirden tiksinmiştim Bu hamileliğimde de peynir ve zeytini çok yiyorum Reçelden tiksiniyorum Ekşi lezzetlere de daha meyilliyim Bir tabak salataya 2 limon sıkıyorum Çorbayı limonsuz içmiyorum Bakalım artık Gerçekten acaba yediklerimiz aşerdiklerimiz bebeğin cinsiyeti ile alakalımıymış görücez Hamilelik süreci baştan başa hergün böyle jurnal miktar gibi yazıcamaserdiklerimizbebegincinsiyetihakkindaipucumuveriyor5c4b58ad104f1alt Sizlerde gebelik sürecinde yaşadıklarınızı benimle paylaşabilirsinizaserdiklerimizbebegincinsiyetihakkindaipucumuveriyor5c4b58ad104f1alt  

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt