Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar uzun süredir oyunu oynamıyorum dün bir yeniliklere bakmak için gireyim dedim ancak Asgard serverina giriş yapamadım ICS istediği için Neyse İCS halledeyim dedim hemde meşhur güvenlik sistemleri hakkında bilgim olur en azından düşüncesiyle kurdum Ancak bu seferde mesaj ile...
Shenzhen Jiahe Jinwei Electronic Technology Co. Ltd. çatısı altındaki Çinli bellek üreticisi Asgard tarafından markanın birinci DDR5 bellek modülü tanıtıldı. VMA5AUK-MMH224W3 kesim numarasına sahip olan bellek modülü 32 GB, 64 GB ve 128 GB seçenekleri ile birlikte geliyor. Doğal ki Asgard...
09 NİSAN 2019 CUMARTESI GÜNÜ ASGARD EVRENİ ETKINLIKLERI REHBERI:
Saat: 12:00 Filo Etkinligi
Saat: 15:00 Maden Etkinligi
Saat: 18:00 Maden Etkinligi
Saat: 21:00 Harabe Etkinligi
Saat: 23:00 Filo (ve belki + Av Etkinligi)
Saat: 01:00 Online Etkinliği 1000000000 Kara Savaşçı
Tatildekiler...
ASGARD EVRENİ 23 OCAK 2019 SAAT 20:00 SULARINDA AÇILIYOR
YENİ BAŞLAYANLAR FULL BİNA KADEMESİ, FULL ARAŞTIRMA YARDIMIYLA HEMEN SAVAŞMAYA BAŞLAYABİLİRLER
HER GÜN SÜRPRİZ ETKİNLİKLER, HER CUMARTESİ FULL ETKİNLİK
Ayarlar:
Oyun Hızı : 2000
Filo Hızı : X 8
Keşif Hızı : X 10
Enerji...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.