Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asgari ücret zammı ne zaman belli olacak 2022?

Asgari ücret zammı ne zaman belli olacak 2022?
0
187

Profösör

Super Mod
Etkileşim
33
Web sitesi
bilgilihocam.com
F-D Coin
125

Milyonlarca çalışanın gözü temmuz ayında yapılacak zam oranında. Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücrete zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk-İş Başkanı Atalay ile görüştü.​

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'ı AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.
Ergün Atalay çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada "Önümüzdeki günlerde kamuoyuna müspet bir haber verileceğini bekliyoruz" dedi.
Atalay sözlerine şöyle devam etti:
''Gündemde asgari ücret var. Emeklilerin durumu var. Eyt var. Her konuyu A'dan Z'ye konuşma imkanı bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımız şu önümüzdeki günlerde çalışma bakanıyla bu işin taraflarıyla bir toplantı yapılacağını bununla ilgili önümüzdeki günlerde bize haber vereceğini ama hangi noktaya geldik diye bir rakam konuşmadık. Güzel müspet bir görüşme oldu. Cumhurbaşkanı dedi 'ben her şeyin farkındayım, ne olduğunu biliyorum'. Bizim elimizdeki rakamlar onların elinde de var. Güzel bir görüşme oldu inşallah önümüzdeki günlerde de kamuoyuna müspet bir haber verirler.''

Similar threads

Asgari fiyatta artış taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileten Türk İş Genel Lideri Ergün Atalay, 'Cumhurbaşkanı 'Ben her şeyin farkındayım, ne olduğunu biliyorum' dedi. Güzel bir görüşme oldu. İnşallah önümüzdeki günlerde kamuoyuna müspet bir haber verirler' ifadelerini kullandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Son dakika haberi! Asgari ücrete 2. kez zam yapılıp yapılmayacağı henüz netleşmedi. Bu konuda tartışmalar sürerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir görüşme gerçekleştirdi. Saat 18.05'te başlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
ASGARİ ÜCRET ZAMMINDA SON DURUM VE SON GELİŞMELER | 'Asgari ücrete zam gelir mi, asgari ücret ne kadar olacak?' soruları gündemde yerini aldı. Başkan Erdoğan konuya ilişkin henüz net bir açıklama bulunmasa da, "Ücretliler başta olmak üzere her kesimden vatandaşımızın gelirlerini artırarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Asgari ücret zammı için son dakika açıklama geldi. Son dönemin en sıcak konusu asgari ücrete yapılacak olası ikinci zam için beklentiler devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-İş Başkanı Ergun Atalay ile görüşme gerçekleştirdi. Kritik toplantının hemen ardından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
35 milyonu ilgilendiren asgari ücrette pazarlıklar bugün başlıyor. İşçi ve işveren tarafı, konuyu Milliyet'e değerlendirdi. Türk-İş Başkanı Atalay, “Yüzde 36'nın altını konuşmayız” dedi. TİSK Başkanı Akkol ise, “Yüzde 20'nin üzerinde dengeli rakam belirlenmeli” görüşünü açıkladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt