Asi dizisi 44 Bölüm Asi ile Demir boşanacak mı? İhsan Bey’in, Demir ile Asi’nin boşanmasına onay vermemesi üstüne, yeni evli çift baş başa kalıp hesaplaşmak zorunda kalıyor İhsan Bey, Demir ve Asi’nin boşanmasına tasdik vermez Yeni evli çift, kendi evlerinde baş başa kalıp hesaplaşmak zorunda kalır İkisi de önce karşısında tarafın geri adım atmasını bekler Yakınlık, ayrıca tutkuyu, keza öfkeyi ateşleyecektir Asi, Melek’e yakınlaşmaya çalışan Ali’nin niyetini anlar Demir’i üzmeden bu güvenli olmayan ilişkiyi engellemeye çalışır Uyarmak için Ali’yle görüşür Bu bulaşmaya uzak şahit olan Demir çok öfkelenir Diğer Taraftan Asi’yi deli gibi kıskandığını da ayrım etmiştir Demir’in kıskançlığı aşka mı, yoksa ayrılığa mı sebep olacak? Kerim’i diğer bir kadınla gören Defne, eşinden bir açıklama bekler Kerim ise geri adım atmaz ve “aldatmadım ama “aldatabilirim der Defne böyle bir evliliği sürdürmek isteyecek mi? Defne, sorurunun şimdilik yalnızca Asi ile paylaşır Asi kendi evliliğindeki sorunlar yetmezmiş gibi ablasının sorunlarıyla da uğraşmak zorundadır Oğlunun Sarmaşık’la bir ilişkisi olduğundan şüphelenen Süheyla tedbir olsun diye Aslan’ı kendi evine getirir Sarmaşık özlemi Aslan’a iyi gelmez Aslan’ın evdeki varlığı Ali ile kuytu görüşmelere sürekli Melek’in başına bela olur Neriman yine kaş yapayım derken göz çıkarır İhsan’a sürpriz olsun diye Demir’den kocasının çiftliğini satın alır Karşılığında ise İhsan’dan Süheyla ile ortaklığını bitirmesini ister Bu kere İhsan karısına aleyhinde olmayacaktır dizifilmeu