Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşı Grubuna Üniversite Personeli de Eklendi

Aşı Grubuna Üniversite Personeli de Eklendi
0
38

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
universite-ogretim-uyesi-personel-asilanacak-1623177457.jpg

Geçtiğimiz günlerde COVID-19 sebebiyle girdiğimiz bu pandemiden bizleri çıkarmasını beklediğimiz aşılar hakkında birçok umut verici haber duymuştuk. Aşıların kâfi sayıda olması, aşıların güvenilirliği ve epey düzgün tesir gösteriyor olmaları bu müjdeli haberlerin ortasındaydı. Bu haberlerden sonra haliyle herkes, farklı sebeplerle, aşı olacağı vakti beklemeye koyuldu.

Bu bekleyenlerin bir kısmı ise üniversitelerine dönmek isteyen yahut online eğitim sebebiyle şimdi üniversitelerine kavuşamamış öğrenciler ve üniversitedeki öğretim görevlileriydi. Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, son açıklamasıyla birlikte muştuyu verdi.

Üniversite öğretim üyeleri ve üniversite çalışanı de aşılamaya dahil edildi

69b96fefae4c85395ec7626bcd0a4c6e69c47140.jpeg

Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamasında, bir meslek kümesinin daha aşı programına katıldığını Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla bildirdi. Bu bağlamda üniversitelerdeki öğretim üyelerinin ve üniversite işçisinin aşılanmasına da yarın başlanacağı belirtilmiş oldu.

Bu atak ile üniversitelerin önümüzdeki Eylül ayında yüz yüze eğitime başlamasının önündeki pürüzlerden birisi de kalkmış olacak. Bu sayede üniversite öğrencilerinin yine üniversitelerinde yüz yüze eğitime başlayabilmeleri sağlanabilecek.

Üniversite öğretim üyeleri ve üniversite işçilerinin aşı kümesine dahil edilmelerinin öncesinde; müzisyen, sinema ve dizi yapım alanında çalışan takımların aşılanmaya başlayacağı açıklanmıştı. Aşılanma konusunda öbür kümeler hakkında ayrıntılar paylaşıldıkça sizlere aktarıyor olacağız.

858,497Konular
982,549Mesajlar
30,285Kullanıcılar
akmadsSon üye
Üst Alt