Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asi yüreğimin masum sevdası

Asi yüreğimin masum sevdası
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Asi yüreğimin günahsız sevdası ben masum kadınları severim ​ Yaziyorum seni , butun senli cumlelerime… Asi yuregimin masum sevdasi korkmuyorum seni sevmekten!​ Uzakligin korkutmuyor beni​ Yanimda ol diye sevmedim seni​ Seni yasadigim icin seviyorum seni…​Itirazim değil seviyorum seni korkucuzca​ Ölumu goze almiscasina​ Sorulacak butun suallere aldiris etmeden​ Gunahin bedeline inat ​ Korkusuzca seviyorum seni…​ Kacmaya calistigim gerceklerin en günahsız hali,​Siyaha calisnmis bir yurege gelen a($)k halisin​ Sana ulasamadigim dakikalara inat , ​ Aynada bakmis oldugum surette seni gordugum icin seviyorum seni…​ Her paragraf basina seninle baslayan ,​ Senli hallerimle ​ Satirlarimin icine sigindim , senli cumlerin ardina saklandigim​ Bu siirdeki susmalarimda seviyorum seni​ Adini sen koydugum bu siiri Üc noktasiyla devam etmeyi seviyorum​ Butun bencil hallerimi sana vaad ettim , bu yuzden seviyorum kendimi…​ Seninle kendini düşünen olmayi seviyorum​ Mavi duslerime sigdirdim seni en telassiz hallerim ileKacanlardan degilim ben korkusuzca seviyorum seni​ Yuregimin dili ile seviyorum seni…​ Alfabemdeki butun cumlelerimi sana susturmayi seviyorum​ Senin icin , herseye inat etmeyi seviyorum​ Ben seni korkusuzca sevmeyi seviyorum​ Asi yuregimin günahsız sevdasi​  

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt