Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşığım Be

Aşığım Be

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Abi kızı okula geldiğinden beri ondan hoşlanıorum fakat 1 sene sonradan sınıftaki çoğu kişiye benim en iyi arkadaşımdan hoşlandığını söledi sonradan bunlar birazcık konuştular 2 hafta sonradan bida konuşmadılar niçin bilmiyorum bu kız benle samimi olmaya başladı arkadaşım şimdilik bişi demedi demezde bence zaten kızda olmaz çıkmam diyor ve ben kızı fazla seviyorum kız aralıksız benle laflamak istiyorAma
telefonla mesajlaşamıyoruz bilmiyorum niçin böle yalnızca yüz yüze oluyor kızla okul çıkışı beraber çıkıyoruz ben arkada kaldığımda bana bakıp bekliyor ve her bana baktığında gülümsüyor abi sizce kıza yakınlaşmam arkadaşım açısından kötü olurmu yada kızın bana gülümsemesi benle sohbet etme ricası bana açılmak ricası olabilirmi normalde bunları yapmazdı ona iltifatar etmeye başladım sizce biz çıkabilirmiyiz lütfen yardımcı olun

Similar threads

Arkadaşlar benim takriben tanıdığım 10 yıllık kız arkadaşım var ( arkadaşım yanlız sevgilim değil ) bu kızla biz 1 2 senedir cok samimi konuşuyoruz hani bana kardeşim kanka diyor beni aslında cok seviyor bana cok layık veriyor olayı anlatayım size bigün yeniden facede dolaşıyorum ben yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar Başta Merhaba; Arkadaşlar Lise 1 e Gidiyorum Anadolu ÖğrencisiimIDönem bitti ve bu zamana kadar olan aklıma gelenleri anlatıcam Ilk Gün Bi Müsabaka fln Yaptk 4Lü Gruptuk Grubumda bir Kız var adı x1 diyelim Ilk başlarda ona yaktımHoşlanıyodum O Öyle pozitif konusmayınca bıraktım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
İyi geceler nicealem tekrar bi dertliyim Ben bi kızdan hoşlanıyorum okulda gördüm sonradan daha bir kaç kere karşıma çıkınca hoşlanmaya başladım niye bilmiyorum neyse daha sonra bi kaç gün önce bana gerizekali demiş benim sarı saçlı bi arkadaşım var (kız) ona şu çocuk senin kardeşinmi demiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Selamın Aleyküm Ilk Olarak Merhaba ben 15 yaşındayım şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı oysa beni gören herkez ( öğretmen olsun , arkadaşlar olsun , çevre olsun ) yakışıklı buluyor Bizim Sınıfta bir kız var bir zamanlar kankaydık sonra bir gü şişe çevirmece oynadık bana kimi sevdiğimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Abiler liseye ilk başlamıştım bi kız vardı ismi Hilal dost olmuştuk onla takılıyorduk okula beraber gidiyorduk geziyorduk fln knk gibiydik fakat bu kızın lakabı motormuş yeni öğrendim motor dediysem herkesle çıkmış mahallede misal veriyorum 100 erkek varsa 70 iyle çıkmış neyse abi bu kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt