iltasyazilim
FD Üye
Geçen yıl okulların kapanmasına 15 gün falan vardı bizim sınıfta hoşlandığım bir kız var adı NİL fakat aşık olmamıştım dahaokulların kapanmasına 15 gün falan var msn nin başındayım NİL msn ni açtıBen de Gribinin dalgalandımda duruldum şarkısını dinliyodum ve aniden çok kirli gaza geldim ve o lahza kıza aşık oldum keşke söylemeseydim okullar açılcağı zaman söyleseydim ah ah ahve kız ile o an msn de yazışıyoduk ve şarkının verdiği gaz ile aşık oldum ve ona bunu msn de söyledimNİL tıpkı şu cevabı verdi senden hiç beklemezdim fakat senden beklemezdimböyle dedilakin hiç evet ya da hayır demedi Zaten o günden sonra çok hareketli tavrım bir den güme düştü aşk beni heycanlandırdı ve mükemmel bir mahçupluk başladı bende VE 15 gün+3ay+3ay 6 ay 15 gün falan oldu lakin kızla konuşamadım Nedeni onun yanında oturan gıcık kızlar onlar kızı bir dakka bile boş bırakmıyo birde yaz zamanı msn sini açmıştı ben cep telefonunu istemiştim vermedi ŞU an ise bakışıyoz fakat söyliyemiyom nedeni yan o gıcık kızlar Ben NİL i yalnız yakalayıp konuşmak istiyom ama bir türlü olmuyo olmuyo olmuyo BEN NİL e çok fakat çok aşığım bunu bağırmak istiyorum lakin olmuyo olmuyo şu an bayram tatiline girdik Lakin varsayım ediyorum fakat ben ona fazla lakin çok aşık olduğumu hiç bir zaman söyliyemicem EN ÇOK bana koyan nedir biliyormusunuz? 1,5 yıl her tarafında o kızla aynı sınıfta kalıp söyliyemiceğim düşüncesi çünkü ben de şu doğru zaman dürüst yer hikayesi hiç değil Utangaçım, aşığım, iyi bir kişiyim NİL in 1 saniye bile boş bıramıyan arkadaşlarına ve durakta da da yalnız bırakmayan akrabalarına da gıcığım BU İŞE BİR DUR DEMELİYİM GİDİP SÖYLEMELİYİM LAKIN KIZ DERSE OKUL AÇILDIĞINDAN BERİ NİYE SÖYLEMEDİN DEMEDEN ONA BİR MAZERET BULMALIYIM bu iş nasıl olcak mektep açıldığından beri konuşamıyom Derslerim fazla kötü oldu derse bir türlü konsantıra olamıyom lise 3 sınıftayım Sizden İstediğim İsE Bana en profosyonel takdiği vermeniz bu uzun yazımı okuduğunuz ve ilginiz ve yorumlarınızdan dolay çok teşekür ederim! NOT:KIZIN BANA AŞIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOM