Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşıııığım ... :(

Aşıııığım ... :(
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
deliler gibi sevdiğim bir kız var ama onun gözünde bir hiçim silinmiş bir isimim ve yarın birkaç hapı içecem kmseye birşey demeden herşey boş bana hayat manâsız millet manâsız ne yapmalıyım sorusuna onunla bir ömür geçirmelisin cevabından diğer birşey gelmiyor eğer olurda ölmezsem hani olasılıklardan biride bu ölmezsem onun bana karşısında görüşleri değişirmi merak ediyorum görüşlerinizi bekliyorum

Similar threads

OKURSANIZ BENİM İÇİN KOSKOCOMAN BİR İYİLİK YAPARSINIZ LÜTFEN YARDIM EDİN ilk olarak 17 yaşındayım buzamana değin değişik aşklar yaşadım lakin 12 hafta önce okulun son günlerinde buse adında bir kızla tanıştım hiç bir kıza karşı hissetmediğim duygular yaşadım fazla bambaşka anlatamam fazla fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Evet şart şöyle Sınıfımıza yeni bir kız geldi Kendisiyle aramı kurdum ve gerçekten başta bir kıza aşık oldum Onunla zaman geçırmeye başladık falan zaten bizim eve yakın kalıyordu Şuan 12 sınıftayız neyse işte beraber gidip geliyorduk bir kere işte numaram falan yazılı defteri falan ve birde bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Ilk Kez merhaba arkadaşlar Birazcık uzun yazacağım fakat üşenmeden okuyup tezgâhtar olacak olanlara şimdiden teşekkür ederim Ben 21 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum O da Eskişehir'de yaşıyor 21 yaşıma kadar hiç sevgilim olmamıştı Geçen sene bir siteye aza olmuştum Oradan tanışmıştık Ilk başlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Bu yıl nisan ayından eylül ayına kadar konuştuğum aşırı derecede çok sevdiğim, tutulduğum, derinlerine dek indiğim başımda dünyaların derdi varken onla kolaylık bulup, mutlu olduğum yarım kalan beni tamamlayan biri vardı 5 ay gibi süre konuştuk arkadaştık ara sıra o bana fazla yaklaştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Konunun 1 Bölümü 4 senedir hoşlandığım bir kız var , kıza daha gidip tek bir söz söyleyemedim (kız ise durumdan 3 senedir farkında olan), tek bir kelime bir konuşamadık , hayır böylece çok salak ve gerizekalı bir herif değilim , tersine yaşıtlarıma tarafından (gördüklerimi söylüyorum) daha hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt