Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşık Atmak nedir?

Aşık Atmak nedir?
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aşık Atmak ne demek?

Aşık atmak : Birisiyle yarışmak, ozellikle kendisinden ustun birisiyle yarış etmek Ayrıca boy olcuşmek deyimine eş değer bir deyimdir

Aşık atmak deyimi icin ornek cumle

Sen benimle aşık atacak biri değilsin

Similar threads

Aşık atmak anlamı,Aşık atmak nedir,Aşık atmak deyimi Aşık atmak: Birisiyle yarışmak, ozellikle kendisinden ustun birisiyle yarış etmek Sen benimle aşık atacak biri değilsin
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Aşık Atmak Deyimi ne demek Aşık Atmak Anlamı nedir Aşık Atmak Deyiminin Anlamı Aşık atmak deyimi Birisiyle yarışmak, ozellikle kendisinden ustun birisiyle yarış etmek anlamında kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Bindiği Dalı Kesmek Deyiminin Anlamı nedir Bindiği Dalı Kesmek Deyimi Ne demek Bindiği Dalı Kesmek Kendisine yararlı olan şeyi kendi eliyle yok etmek, ortadan kaldırmak anlamında kullanılan deyimdir Ornek Cumle: Gecimini sağladığın o tarlayı sakın satma, yoksa bindiğin dalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Erkekler aşık olunca ne yapar Aşık erkek davranışları Aşık erkek neler yapar Erkeğin aşık olduğu nasıl anlaşılır Erkekler Aşık Olunca Neler Yapar? 1Normalde ustune para verseler yapmayacagi maskaraliklari yapma gudusuyle, daha sonradan dusundugunde allah belami versindiyecegi turden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Kısa Aşık Edici Sozler Aşık Edici Guzel Sozler Seni tertemiz Helal Duygularımla Sevdim Seni Bitmeyen ozguvenimle Sevdim Sana ben Aşık Oldum Habersizce Şimdi Soluyorum Duy Sesimi inan Bana Seviyorum Seni Aşık oldum Sana Yeminlerimi Senin uzerine Soluyorum gercekten Seni Seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,471Konular
981,206Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt