Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşık mı oluyorum ne!

aşık mı oluyorum ne!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir çok kızla çıktım ama şu nu söyleyim hiçbirini sevmedim Bir fazla dediysem 5060 yok Böylece de diğiliz hani

Şuanda bir çıktıgım kız var ama sevmiyorum abi sevmiyorum

Benim ***** diye bir arkadaşım var onu görür görmez bi değişik duygular hissediyorum daha öncede aşık olmadım zaten kız gerisinde koşmayı da bırakacağım bunu birincil kere onu gördüğüm gün söylemiştim

Erkek arkadaşı değil

Derslik hocamız beni birisi ile oturttu itiraz ettim sonradan yanıma ***** 'yı oturttu kabullendim ve hiç itiraz etmeden başka bir işe koyuldum

Aramız iyidir Beni her gördüğünde gülümser Bir ara göz göze geldik lakin bişey mi var dedi Yani hal hatır sorar gibi dedi Ayımı oynatıyoruz tarzından değil bende hiçç öyle dalmıştım dedim

kısacası diğerleri gibi görmüyorum onu hatta erkek grubu olarak ara sıra ondan konu açılıyor ortamı terk ediyorum anında veya ara sıra konuyu degistiriyorum sahipleniyorum benzeri abi

Ne dersiniz sizce ben aşık mı oluyorm

Ha bu arada benimle oturmayı o istedi

Yorumlarınız ve tavsiyelerini için çoktan teşekkür ederim

858,496Konular
981,660Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt