iltasyazilim
FD Üye
üniversiteye hazırlıkta 2senem hukuk fakültesi için hazırlanıuyorummektep servisinde aşık olduğum kıza önerge ettim ve 1 ay konuştuktan daha sonra başladık iyiydik mutluyduk beni seviyordu aşık olduğunu sevdiğini belli ederdifakat mektep müdürünün bizi görüp annesine söylemesi,abisinin baskıları,benim kıskançlıklarım,bir takım hatalarım yüzünden ayrıldıkson zamanlarda mutsuzduoda üniversiteye hazırlanıyor ilk senesihayatında hiç bu kadar baskı altında olmamışkendimden soğuttum hatalarım yüzündenayrıldık fakat ben onu bırakamıyorum çok pişmanım benden soğudunu,yaşadklarımızdan pişmanlık duyduğunu ve başka ağır şeyler söylemesine rağmen ondan nefret edilen şey bile edemiyorum fazla aşığım onaayrıldığımızdan beri ders çalışamıyorum ağlıyorum hergün sokaklarda avare avare dolaşıyorum bilinçsizce aklım hep onda nolur bana yardım edin ne yapmalıyım fazla kötü haldeyim lütfen
bu konuyu önceden açmıştım kilit yediği için tekrar açtırmak zorunda kaldım lütfen yardımlarınızı bekliyorum
bu konuyu önceden açmıştım kilit yediği için tekrar açtırmak zorunda kaldım lütfen yardımlarınızı bekliyorum