iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar sınıfımdaki bi kıza feci şekilde aşık olmuş durumdayım Kızın boyu benimkinden fazla az lakin fazla az uzunAkşam lisesinde okudugum için sınıfta böylece kız yokVe kızın çevresinde çok erkek var doğal olarak ama tümü dost olarak ben şuana kadar bir yamukluk görmedim okuldan falanda çıktığı birileri yok biliyorum kız ikinci dönem kaydını aldırdı akşam lisesine benim gibiBenimde notlarım kötü olduğu için gelmiştim bu okula,kızla çoğunlukla konuşuyoruz fakat o daima dersler hakkında konuşuyor yada ne bileyim işte öğretmenler hakkında falanDerste benim ast sıramda oturuyor cogu kere göz göze geliyoruz çoğunlukla ikimizde kaçırıyoruz gözlerimiziKıza gidip çıkma teklifi etmem gerekiyor lakin kabul etmezse benle konuşmaz diye bi yanlamasına da üzülüyorumEn azından muhabet geçiyodu aramızdaBide derhal edince sınıftaki öteki arkadaşların alay konusuda olmak istemiyorum gerçi kız söylemz ama her hâlükarda gider kulaklarına Kız sırası gelmişken çok güzel ve erkek arkadaşı oldugunuda sanmıyorum çünkü okulda yok sonuçta,bizim derste 36 arası oluyor
Napmam lazım???????
Napmam lazım???????