Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşık oldum fakat nasıl açılacam ki !!

Aşık oldum fakat nasıl açılacam ki !!
0
144

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Aşık oldum fakat nasıl açılacam ama ??
OLAYLARI ANLATIYIM !!!
Ben Lise 2'ye gidiyorumSınıfta en arka sırada ben oturuyorum En öndede benim sevdiğim kız oturuyorKızı 56 kez bna bakarken yakaladım Güldü geçtiTabi bende aynı tepkiyi verdim
Boş derslerde ben soru çözüyorumKız hemen yanıma geliyor oturuyor Yapamadığı soruları çözdürüyor vs
Kıza öneri etsem kabul eder mi fakat ?? Bide ben bu kıza nasıl açılırım onuda anlatıverin ))

ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUM YAZIN !!!!

ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUM YAZIN !!!!

Similar threads

Kıza aşık oldum resmi olarak içim içimi yiyorKızla arada muhabbet gırgır şamata yapıyoruzKız pas vermiyor fakat Ne yapmam lazım FORUM TR 'nin ÜYELERİ Bİ AÇIKLAMA YAPIN TAKILDIĞINIZ BİYER OLURSA YAZIN BEN CEVAP YAZACAMYORUMLARINIZIII BEKLİYORUM
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Bir kız var benden 1 üstteki sınıf Kızla daha önce konuşmuşluğum var lakin bana yüz vermiyor açıkcası Fakat ben bu kıza aşık oldum lütfen yardım edin bu kızı kendime nasıl ayarlayabilirim? Bende yakışıklıyım çevremdekiler söyler (Kız ağır abi tiplerden hoşlanıyor ) LÜTFEN YARDIM EDİN!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Merhaba lisede okuyorum lise 3 neyse 9 Sınıftaydaken başka sınıfta olan samimi olmadığım kız bana sevdiğini yüzüme söylemişti daha sonra işte hep bana alaka falam gösteriyodu çokta hoş kız Öncleri beğenmiyodum fakat daha sonra yavaşça bişeyler hissetmeye başladım ama kıza açılamıyodum aslında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Arkadaşlar sınıfta bi tane kız var, zaten Lise 1 olduğu için 2 ay önce tanıştık, ben kızdan hoşlandım hatta bakışıyorduk çoğu kez Onunla tanıştıktan 12 gün daha sonra sevgilisiyle ayrıldı, sonra her fırsatta yanıma gelip benimle konuştu lakin ben böyle şeylere yabancıyım, yani bu güne dek hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
arkadaşlar bu kız arkadaşımımn arkadaşı ve ben bu kıza aşık oldum sıkça göz göze gelmeye çalıştım mektep çıkışlarında bekledim kendiside anladı benim böle yapmam dan da memnun gibi hemen zamanı olduğunu düşünüyorum takviye edin kız arkadaşımla mı halletsem yoksa no sunumu alıp mı yapıyım bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt