Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşık Oldum...

Aşık Oldum...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar,ben 12 yaşındayım yaşım henüz fazla erken biliyorum fakat aşk işte aşık oldum Kızla müşterek arkadaşlarımız var Aramız iyiHatta bu haftasonu o,ben,ve arkadaşlar sinemaya gideceğizOrda bişeyler yapmayı düşünüyorumNasıl bişey yapsam?Çıkma teklifi bana çok abuk subuk geliyorBana bir seni seviyorum yeterBunu nasıl yapsam ?Garip şeyleri severim kızın onaylama olasılıgını arttırıyorReddedilmekten yada terslenmek ten korkuyorumYardımcı olursanız sevinirim

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Kız kankama aşık oldum 2 yıldır konuşuruz kardeşim kanka falan ben aşık oldum ne bilim başka erkeklerle olunca falan içim acıyor derhal çıkma teklifi etsem ya kabul etmezse eskisi gibi hiç bir şey olmaz bi de baya samimiyiz yani lakin bilmiyorum ya etkiledi beni işte böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ilk Kez merhaba arkadaşlar Yaşım 16 Daha önce hiçbir kızla ilişkim olmadı , asikk olmadim Ve hayatımda ilk defa aşık oldum bu yaşımda Malesef ki kız 22 yaşında ilk olarak aşık oldum bu duyguyu yaşadım Bi kıza seni seviyorum dedim bi şekilde numarasını buldum Mesajlar attım aralıksız Ask...
Cevaplar
0
Görüntüleme
285
Bu olayın kısacası başlıktaÇok yakın bi arkadaşıma aşık oldum sınıfta 2 tane yakın kız arkadaşım wardı biri kankam dierinede aşık oldum işteHerneyse konuya girim aramız baya ii hiç kanka dediğini felan duymadım ilk başlarda gelip geçici sandım unuturum dedim fakat umduğum gibi olmadı gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Merhaba Arkadaslar, Ben Aşık Oldum Fakat bir türlü kızla konuşma cesaretini kendimde bulamıyorum Tamam bu sefer konuşacağım diyorum Kızın yanına gidiyorum Kızın yanında eriyip gidiyorum güya Tüm cesaretimi toplayıp kızın yanında gidiyorum Kızın yanında gelince tüm cesaretim dağılıyor Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bugün buraya her zaman saçma şeyler yazdım, neden? aşağıda anlatacağım olayla ilgili, Bi kızla aram çok iyiydi, onun benden hoşlandığını düşünüyordum, bende yavaşça ona aşık oluyordum herşey fazla güzel gidiyordu ona adamakıllı aşık oldum onun da bana aşık olduğundan ayrıntılarıyla emindim ta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt