Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşık Veyselin Eserleri

Aşık Veyselin Eserleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Aşık Veyselin Eserleri nelerdir
Aşık Veysel Şatıroğlu Türküleri

Aşık Veyselin Eserleri,türküleri
Uzun İnce Bir Yoldayım, Anlatamam Derdimi, Arasam Seni Gül İlen, Atatürk'e Matem, Beni Küçümseme, Beş Günlük Dünya, Bir Kökte Uzamış, Birlik Destanı, Çiçekler,, Cümle Alem Senindir, Derdimi Dökersem Derin Dereye, Dost Çevirmiş Yüzünü Benden, Dost Yolunda, Dostlar Beni Hatırlasın, Dün Gece Yar Eşiğinde, Dünyaya Gelmemde Maksat, Esti Bahar Yeli, Gel Ey Aşık, Gonca Gülün Kokusuna, Gönül Sana Nasihatim, Gözyaşı Armağan, Güzelliğin On Para Etmez, Kahbe Felek, Kara Toprak, Kızılırmak Seni Seni, Minik Dünyam, Ne Ötersin Ağlamaklı Ağlayan, Necip, Sazım, Seherin Vaktinde, Sekizinci Ayın Yirmiikisi, Sen Varsın, Şu Geniş Dünyaya, Yaz Gelsin, Yıldız (Sivas Ellerinde), *

Similar threads

aşık veyselin eserleri nelerdir Aşık Veysel Türküleri Uzun İnce Bir Yoldayım, Anlatamam Derdimi, Arasam Seni Gül İlen, Atatürk'e Inleme, Beni Hor Görme, Beş Jurnal Dünya, Bir Kökte Uzamış, Birlik Destanı, Çiçekler,, Cümle Alem Senindir, Derdimi Dökersem Derin Dereye, Arkadaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
1894 yılında, Sivas'a ast Şarkışla ilçesinin Sivrialan köyünde doğdu Yedi yaşında geçirdiği çiçek hastalığı sonucu, görme yeteneğini kaybetti Atilla İlhan Babasının yönlendirmesiyle saz çalmaya ve şiir söylemeye başlayan Aşık Veysel'in yurt çapında tanınması Ahmet Kutsi Tecer doğru olmuştur Köy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Aşık Veysel Şatıroğlu Hayatı kısa, Veysel Şatıroğlu ya da aşina adıyla Âşık Veysel (d 25 Ekim 1894, Şarkışla, Sivas ö 21 Mart 1973), Türk halk ozanı Sivas ili Şarkışla ilçesinin Sivrialan köyünde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak doğan Âşık Veysel, 7 yaşında geçirdiği çiçek hastalığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Aşık Veyselin Eserleri nelerdir Aşık Veysel Şatıroğlu Turkuleri Aşık Veyselin Eserleri,turkuleri Uzun İnce Bir Yoldayım, Anlatamam Derdimi, Arasam Seni Gul İlen, Ataturk'e Ağıt, Beni Hor Gorme, Beş Gunluk Dunya, Bir Kokte Uzamış, Birlik Destanı, Cicekler,, Cumle Alem Senindir, Derdimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
aşık veyselin eserleri nelerdir Aşık Veysel Turkuleri Uzun İnce Bir Yoldayım, Anlatamam Derdimi, Arasam Seni Gul İlen, Ataturk'e Ağıt, Beni Hor Gorme, Beş Gunluk Dunya, Bir Kokte Uzamış, Birlik Destanı, Cicekler,, Cumle Alem Senindir, Derdimi Dokersem Derin Dereye, Dost Cevirmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,292Kullanıcılar
Bell noSon üye
Üst Alt